LIFESTYLE

Ioana Năstase, primele declarații despre împăcare: ”Plecăm la Paris, Ilie își cere iertare în fiecare zi!”

Pe 24 iunie, ar trebui să fie prima înfățișare la divorț. Însă prin lumea mondenă circulă deja zvonul că nu va mai fi niciun proces, soția lui Ilie Năstase dorindu-și împăcarea, în ciuda episodului violent din ianuarie, când a sunat speriată la 112, reclamând că este victima unei agresiuni a soțului ei.

Între timp, lucrurile au cunoscut o întorsătură de situație, Ilie și Ioana pregătindu-se, în weekend, nu de divorț ci de o vacanță romantică la Paris.

“Ceea ce s-a întâmplat în luna ianuarie a fost ceva care m-a depășit. Am simțit că nu pot să fac față. Toți ne dezamăgim mai mult sau mai puțin”, a mărturisit Ioana Năstase, la Teo Show.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Îl iubesc!”

Ioana a mai recunoscut că nu știe încă dacă renunță la divorțul pe care l-a intentat la judecătoria Constanța.
“Ilie Năstase este foarte libertin. Eu ies foarte ușor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț, dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc.

E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare. În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla.

Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc le primesc de la băiatul meu și de la Ilie. Chiar sunt momente în care plâng. Plâng pentru că el mă face să plâng. Plâng și de bucurie, în ultima perioadă am plâns mai mult de bucurie.

Eu întotdeauna fac ceea ce simt. Intuiția mea nu mă păcălește. Discuții sunt în orice căsnicie”, a povestit Ioana Simion, la “Teo Show”.

 

 

 

Comentarii: