LIFESTYLE

Ioana și Ilie Năstase, împreună de Crăciun! Ce se întâmplă cu divorțul?

Sărbătorile de iarnă îi găsesc pe Ilie Năstase și pe Ioana, mai bine ca niciodată. Legendarul tenisman și soția lui au petrecut Crăciunul departe de lumea dezlănțuită a Capitalei, la o cabană din Bucovina, și vor rămâne acolo și de Revelion.

Nevasta mai tinerică a lui Ilie a revenit la sentimente mai bune față de soț, mai ales după ce Nasty a ajuns la sfârșitul lui noiembrie la spital, infectat cu coronavirus.

Acum fostul mare sportiv pare să se simtă excelent, după spusele Ioanei. ”Ilie e mai bine ca înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul.

Eu nu concep să nu am șemineu în casă. Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin.”, a povestit Ioana Năstase în Click!.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Divorțul e încă pe rol

Ce se va întâmpla însă cu divorțul pe care Ioana l-a intentat pentru a doua oară anul acesta, în octombrie.
Totul ar fi pornit de la faptul că soția lui Năstase a fost cea care a descoperit problemele cu nașul Ciprian Marica de la Academia de Tenis, iar atunci când i le-a spus și soțului ei, acesta ar fi avut o reacție negativă, acuzând-o că ar vrea să bage strâmbe.

Dezamăgită, Ioana a introdus imediat acțiunea de divorț care se află încă pe rolul judecătoriei Constanța, dar la care ar urma să renunțe din nou, așa cum a făcut-o și prima dată, susțin apropiați ai cuplului.

Cât despre planurile de viitor, Ioana, aflată cu Ilie în Bucovina, nu mai vorbește despre despărțire. ”Vom face și Revelionul aici, stăm până în ianuarie. Sunem doar noi doi, fratele meu și soția lui. E idilic aici, un loc deosebit, de vis, cum nu am mai văzut de mult.

Suntem într-un loc de poveste, la o căsuță, cu saună și jacuzzi, și tot confortul. Eu îmi planific în fiecare an unde voi face Sărbătorile și anul acesta mi-am dorit să stau să mă relxez într-o cabană la munte, în pijamale, eu și cu familia mea. Și uite că fix de toate acestea am avut parte. E și un loc uimitor, încărcat de tradiții aici.”, a mărturisit soția lui Năstase.

 

 

 

Comentarii: