LIFESTYLE

Ioana și Ilie Năstase, împreună de Paște! Ce se întâmplă cu divorțul?

După ce în ianuarie, după sf. Ion, Ioana a avut nevoie de poliție ca să scape din casă, bătută fiind de Ilie, femeia a cerut a cerut divorțul de legenda tenisului mondial, o lună mai târziu.

Se încercase o reconciliere, mult mai tânăra soție îi ceruse lui Ilie Năstase să meargă la psiholog, însă nu s-a schimbat nimic, așa că Ioana a băgat acțiunea la tribunal.

La tribunal, deoarece Nasty n-a vrut la notar, speculându-se atunci că Ilie ar vrea să-i ceară înapoi tot ceea ce i-a cumpărat: mașină de lux, apartament pe plajă în Mamaia, poșete și pantofi exlusiviste.

Ei, bine, inițial, Ioana a părut furioasă, însă între timp a fost văzută tot mai des în compania soțului. La masă, ba chiar a și recunoscut că au dormit împreună, iar acum Ioana l-a invitat pe fostul sportiv în Constanța, să ia masa alături de ea și familia sa.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

”E post, să iertăm!”

Ioana a explicat în Click de ce l-a chemat pe Ilie la familia ei în Constanța de Paște. „Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a spus doamna Năstase, însă lumea a început să comenteze.

În sensul în care, Ioana s-ar da bine pe lângă Ilie ca să termine rapid divorțul, de aceea ar apela la tactică. Ciudată a părut și povestea cu contractul prenupțial pe care Ioana l-a invocat după ce a fost văzut din nou la braț cu Ilie, dar inițial, n-a pomenit de el, spunând că a fost trimisă cu divorțul la tribunal ca să îi poată cere înapoi toate cadourile.

 

 

 

 

 

Comentarii: