LIFESTYLE

”Iubesc acest look!” a fost mesajul Iulie Vântur către Salman Khan. Reacțiile șocante ale fanilor și care e de fapt adevărul în controversata relație

Este o adevărată nebunie pe Instagram după ce frumoasa Iulia Vântur a urcat posterul noului film al lui Salman Khan. Mesajul cu care Iulia a însoțit postarea – ”I love that look!” – a stârnit adevărate furtuni între internauți: unii o aplaudă pe româncă pentru că îl susține pe megastarul indian și îl iubește, în timp ce alții îi transmit să se întoarcă în România pentru că locul în inima lui e ocupat de Katrina Kaif.

Iulia Vântur nu a avut însă nicio reacție, așa cum de altfel o face constant din clipa în care în viața ei a apărut Salman Khan. O poveste desprinsă parcă din celebrele filme indiene în care avem de toate: tradiții restrictive, cutume imposibile, doi protagoniști cu charismă și o iubire imposibilă.

De ce imposibilă? Pentru că, chiar și dacă ar trece dincolo de rigorile unei alte culturi precum e cea hindusă, Salman Khan și-ar fi jurat, scriu tabloidele din India, că va rămâne burlac toată viața!

 

Citește și: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

 

Relație neasumată

Deși durează de foarte mulți ani, iar Iulia Vântur a lăsat tot, carieră în tv, modelling, muzică, familie, a renunțat la tot în România ca să se mute în India, până acum niciunul dintre ei nu recunoaște oficial că ar avea o relație amoroasă.

Au fost surprinși de paparazzi în repetate rânduri, venind din vacanțe sau plimbări, au apărut la diverse evenimente sociale, Iulia a fost prezentă mereu în zile de sărbătoare alături de familia celui mai bun actor indian al ultimelor decenii, dar răspunsul la întrebarea tuturor este…tăcerea.

De fiecare dată, Iulia Vântur se mulțumește să răspundă ambiguu, vorbește despre Salman Khan ca despre persoana pentru care și-a schimbat și care i-a schimbat viața, dar niciodată ca despre iubirea vieții ei.

Cât despre Salman Khan, controversata vedetă a filmelor de la Bollywood nu a vorbit niciodată despre ceea ce înseamnă Iulia pentru el. Chiar dacă, de exemplu, românca îi stă alături la zile de naștere sau locuiește practic în casa lui.

 

Fanii Iuliei, iureș pe Instagram

Și ca să mă întorc la polemicile iscate de afișul filmului ”Bharat – călătoria unui om și a unei națiuni”, a fost o adevărată nebunie. Mulți s-au limitat în a o felicita pe Iulia Vântur că-i promovează munca lui Salman, însă sunt destul de multe comentarii răutăcioase.

Cel mai acid a fost acela în care Iuliei i se transmitea să se întoarcă în România și să nu mai posteze ce a postat deja Katrina Kaif, o fostă iubită oficială de-a actorului.

De remarcat este însă și un altul, acolo unde Iuliei i se spune că ”soțul ei” este frumos!

 

Cine este Salman Khan

În primul rând, să vă spun că în urmă cu vreo doi ani, averea lui Salman Khan era estimată undeva la 200 de milioane de dolari, iar revista Forbes în plasa pe locul 8 într-un top al celor mai bine plătiți actori ai lumii.

Între timp, doar anul trecut, Salman Khan și-ar fi sporit considerabil avuția prin încasări-bombă după ultimele pelicule: încă 37 de milioane de dolari, scrie tot revista Forbes.

Nu e de mirare că femeile au tras la Salman Khan precum ursul la miere. Însă nu doar banii au vorbit, ci farmecul hipnotizant ar bărbatului acum în vârstă de 53 de ani. În 2004, revista People l-a plasat pe Salman Khan pe poziția a 8-a în clasamentul celor mai frumoși bărbați ai Planetei.

 

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Bad Boy Salman

Și deși actorul indian este ”greu de ucis” în ceea ce privește celibatul, prin patul lui s-au perindat multe frumuseți, unele ca relații asumate, altele, nerecunoscute niciodată. Cea mai comentată poveste este cea cu fosta Miss World 1994 Aishwarya Rai, care s-a consumat în doi ani și s-a încheiat cu scandal.

Și scandalul îl iubește pe Salman. Anul trecut, megastarul a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce un tribunal l-a găsit vinovat de braconaj, după ce ar fi împușcat câteva gazele dintr-o specie protejată. De asemenea, Salman Khan a fost acuzat în urmă cu câțiva ani și că ar fi călcat și ucis cu mașina un om al străzii.

 

 

 

 

 

Comentarii: