LIFESTYLE

Iulia Curea, noul „secund” de la CSM București:”Mi-aș fi dorit o altfel de retragere!”

Sportiva care a câștigat Champions League cu echipa bucureșteană și-a pus ghetele în cui după o carieră de 25 de ani, iar acum vrea să câștige trofeul european din postura de antrenor. Iulia Curea este de astăzi mâna dreaptă a lui Adi Vasile la CSM București! Antrenorul „tigroaicelor ” este cel care i-a făcut propunerea.

Când am primit această ofertă m-am gândit foarte mult, pentru că e o șansă unică pe care nu o are toată lumea. Mă bucur că rămân la CSM, mă bucur că rămân pentru că asta am făcut de mai bine de 25 de ani și iubesc handbalul, mărturisește, de acum, fosta handbalistă.

Un singur regret are Iulia: ar fi vrut ca altfel să se încheie cariera ei de jucătoare, dar pandemia i-a dat planurile peste cap! „Mi-aș fi dorit o altfel de retragere , nu să se oprească brusc așa, dar asta este situația, asta este viața, am acceptat-o, se termină o poveste și începe alta”, spune actualul antrenor secund al CSM-ului.

CITEȘTE ȘI: Cum a apărut obiceiul de a CIOCNI PAHARELE. Tradiții și superstiții

„Liga campionilor, cel mai important moment”

Noul antrenor de la CSM recunoaște că atât ea, cât și fetele, s-au obișnuit greu cu ideea că acest sezon a fost unul compromis pentru CSM, atât pe plan intern ( au terminat pe locul 2), cât și internațional (din cauza pandemiei, EHF a anulat sferturile de finală ale Ligii Campionilor).

A fost greu de acceptat situația, am vorbit, am fost nervoși, am stat la telefoane, nu putem schimba nimic. Asta a fost, ăsta a fost destinul nostru pentru acest sezon„, recunoaște Iulia.

A trăit clipe  extraordinare într-un sfert de secol de carieră, dar unul a fost cu adevărat cel mai important. „Momentul în care am câștigat Liga Campionilor cu CSM a fost un viscare a devenit realitate și la care nu speram„, povestește actualul ”secund” al ”tigroaicelor”.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: