LIFESTYLE

Iulia Vântur, fără Salman Khan de ziua ei? Vedeta și-a serbat ziua în India

Iulia Vântur a plecat în India cu mulți ani în urmă. Evident, chiar dacă a dus discreția până la anumite limite de-a dreptul bizare, celebra prezentatoare n-a plecat doar pentru a-și urma o chemare, ci pentru Salman Khan.

Iulia și celebrul actor trăiesc o poveste de dragoste despre care știe toată lumea, dar despre care ei nu vorbesc, românca fiind de-a dreptul stânjenită în anumite momente, mai ales interviuri, când a fost întrebată direct.

Că sunt împreună, nu are nimeni niciun dubiu, însă lumea se întreabă de ce superstarul bollywoodian are această atitudine ciudată. De exemplu, Iulia și-a serbat ziua de naștere și a postat pe Instagram bucuroasă, fericită, poze în compania prietenilor, între care nu apare și Salman Khan.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

„Nu există nimic mai special decât ziua în care te-ai născut(…). La mulți ani celei mai frumoase fete din toate timpurile, una dintre personalitățile mele preferate. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze mereu cu ce e mai bun.
Te iubesc mult!”, „Îți doresc să fii fericită, Iulia! Să ai o viață fericită, sănătate, să zâmbești mereu mai mult și mai mult.

Fericirea este pe cale să vină în viața ta, rămâi binecuvântată!”, „La mulți ani, frumoasa mea!”, au fost doar câteva dintre urările pe care Iulia Vântur le-a primit de ziua ei.

 

 

 

 

 

Comentarii: