LIFESTYLE

Jose Mourinho, ce freză ”specială” ai! Cel mai celebru antrenor de fotbal din lume și-a lăsat fanii mască

Nu-i așa că, microbiști sau nu, vă era dor de Jose Mourinho? Și nu mă refer aici neapărat la partea cu antrenoratul, cât mai ales la ceea ce generează fiecare apariție publică a portughezului.

După ce s-a plimbat pe la mai toate echipele cu bani și cu faimă care contează în fotbalul mondial, Jose Mourinho luase o mică pauză. Asta până când s-a întors în Premier League și a devenit antrenorul lui Tottenham. Fanii lui s-au bucurat, s-au bucurat și suporterii clubului londonez, dar s-au bucurat și jurnaliștii care nu se plictisesc niciodată cu Jose la conferințe. La ultima, Mou a susprins pe toată lumea cu un nou… look.  A venit… ras în cap…

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Lucrat” de frizer?

Cum a explicat această schimbare mai târziu în studioul Sky Sports? În stilu-i caracteristic celui care s-a autoproclamat, la un moment dat, ”The Special One”. „Uneori îmi place când este scurt. Îmi place să simt frigul. Să fac o schimbare. Nu a fost cazul de data aceasta. Acum, am adormit și, când m-am trezit, a fost atât de rău încât i-am spus frizerului să mă tundă cât mai scurt. Din fericire, părul meu va crește la loc”.

Bineînțeles, că mai târziu, într-o altă intervenție la BBC, Mourinho a completat, cel mai probabil în glumă: ”Frizerul meu s-a purtat rău”. Dacă a fost vorba despre o schimbare de look de PR, menită să mai fac ceva valuri, de dragul promovării, tabloidele britanice nu a deslușit încă misterul. Pentru că se știe că, pe vremea cînd eternul rival de pe banca  Barcelonei, ulterior la Manchester City, Pep Guardiola, s-a tuns zero, Mourinho l-a luat în bășcălie. „Dacă te bucuri de ceea ce faci, atunci nu îți pierzi părul. El are un cap chel. Guardiola nu se bucură de fotbal”, a spus atunci fostul antrenor al lui Real Madrid.

 

Comentarii: