LIFESTYLE MOMS

Miracol divin sau binefacerile medicinei? Tot mai multe vedete fac copii după 40 de ani

Să duci o sarcină la aproape 40 de ani, să dai naștere unui copil când nu mai ești la prima tinerețe, chiar este un adevărat act de curaj. Scriam ieri despre Lili Sandu, fosta cântăreața care a anunțat că va deveni mamă vara aceasta pentru prima dată. Vedeta și partenerul ei cu 12 ani mai tânăr sunt în culmea fericirii și se jură că totul a venit natural, fără ca ei să fie nevoiți să apeleze la fertilizare in vitro.

Oarecum asemănător au stat lucrurile și cu Ramona Bădescu. Actrița a surprins pe toată lumea când a apărut într-un pictorial cu burta de gravidă chiar cu câteva săptămâni înainte să nască. La 50 de ani! Ramona Bădescu a ținut secretă sarcina. este acum mama unui băiețel născut la Roma și mărturisește că sarcina a apărut chiar când a mers la medic să demareze procedurile de fertilizare in vitro.

Și pentru Alessandra Stoicescu momentul suprem al bucuriei materne a venit la peste 40 de ani. La 43 de ani, vedeta tv a născut prin cezariană primul copil, o fetiţă numită Sara Maria. “Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Astfel, se va numi Sara Maria Constantinescu”, a povestit prezentatoarea tv, care înainte să nască a fost binecuvântată de Papa Francisc, în timpul vizitei la Catedrala Mântuirii Neamului.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Elena Udrea, mamă în exil

Fostul ministru avea 45 de ani când a născut-o pe Eva Maria. S-a întâmplat în Costa Rica, acolo unde Elena Udrea era fugară și acolo unde a și fost ridicată de Interpol, chiar în timpul unei plimbări cu fetița.  Cum problemele cu legea s-au rezolvat într-un fel, Elena Udrea s-a întors în țară și i-a făcut și botezul micuței toamna trecută. Dar ca să devină mamă, fostul politician a recunoscut că a apelat la inseminare artificială.

Și tot prin fertilizare in vitro, s-a întâmplat minunea și în cazul fostei campioane la atletism Monica Iagăr. Fosta sportivă avea deja două fete mari, dar și-a dorit enorm un copil cu actualul soț și a trecut prin multe încercări, ba chiar a pierdut o sarcină la 4 luni. La 46 de ani, Monica Iagăr a fost binecuvântată și cu un băiețel.

 

 

Comentarii: