LIFESTYLE

Juratoni e sparring partner pentru băieții de la națională!

Andrei Arădoaie și Cristian Filip, cei doi boxeri de la lotul de seniori au un partener special de pregătire, pe pugilistul Cezar Juratoni, care peste cateva luni va boxa în primul meci la profesioniști după o pauză de un an și jumătate.

„Am făcut ceva pauză în boxul profesionist, am fost plecat, dar am revenit și vreau să intru cu putere în următorul meci. Vreau să îl câștig și ușor, ușor, vreau să aduc pentru România o centură mondială” spune fostul campion național la amatori, Cezar Juratoni.

„Băieții sunt pregătiți, îi simt dornici, se antrenează în fiecare zi și sunt și motivați. Filip și Arădoaie sunt  sportivi foarte talentați, ei nu au făcut pauză și s-a văzut”, spune pugilistul, care se știe cu Cristian Filip de 6 ani.

În 2021, Filip și-a schimbat categoria, va boxa la supergrea și are așteptări. „Vreau un titlul de campion european la U22 și o calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, anunță Filip.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Arădoaie e la un singur meci de calificarea la Tokyo

România are calificat deja la Tokyo un sportiv, pe Cosmin Gîrleanu. Iar pe Andrei Arădoaie îl desparte un singur meci de Jocurile Olimpice. Tânărul pugilist va boxa în iunie în Turneul Preolimpic de la Paris.

„Sunt pregătit pentru acest turneu și am așteptări mari de la mine, să iau medalie și să mă calific la Tokyo. Cred că ar fi cea mai mare reușită a mea, indiferent de condiții, indiferent de ce e acum. Mă gândesc doar la calificare”, mărturisește Arădoaie.

Boxerul recunoaște că i-a fost greu în toata perioada în care doar s-a antrenat fără să boxeze și a pierdut șirul orelor de pregătire.

„Nu le mai număr demult, sunt foarte multe, nu le mai ținem calculul. De multe ori nici  eu nu știu cum îmi iese să rămân pozitiv, dar îmi impun în minte că totul va fi bine și că trebuie să fie bine!”, spune Andrei Arădoaie.

 

 

 

 

Comentarii: