REVIEW

Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Foto: Pinterest.com

Mesele îmbelşugate stropite din plin cu alcool, ne aduc de cele mai multe ori un plus nedorit de kilograme. Fustele devin prea strâmte sau cureaua de la pantaloni trebuie neapărat slăbită.

Este timpul pentru câteva exerciţii fizice care să ne redea silueta. Exerciţiile cu greutăţi sunt la fel de bune pentru organism ca activităţile aerobice.

Nu doar că vom avea o stare de sănătate mai bună, dar o să şi trăim mai mult. Universitatea din Sydney a făcut un studiu pe mai mult de 80.000 de adulți. Concluziile sunt spectaculoase!

Risc de deces prematur, mai mic cu 23 de procente

Subiecţii care au făcut exerciţii de întărire a musculaturii au avut un risc de deces prematur mai mic cu 23 de procente.

Foto: Pinterest.com

În plus, şi-au diminuat şi riscul de cancer cu 31 la sută. Este important să facem mişcare, spun experţii australieni, indiferent că ridicăm greutăţi, mergem cu bicicleta sau alergăm.

Cele mai EFICIENTE exerciții pentru FESE rotunde și ferme

Care sunt cele mai mari TEMERI ale copiilor. Cum îi poţi ajuta să le depăşească

Cât de DES ar trebui să SCHIMBAȚI așternuturile de pat / STUDIU

Ca să ne menţinem tineri şi sănătoşi nu trebuie neapărat să mergem la sala de forţă, se arată în studiu. Putem face exerciţii cu propria greutate şi vor fi la fel de eficiente.

DURATA ideală a programului de exerciții fizice pentru slăbit

Ştii CUM trebuie să bei apă pentru a SLĂBI ?

ATENȚIE! Greșeli pe care le faci când te speli pe mâini

Activităţile fizice îmbunătăţesc funcţionarea inimii şi oxigenează creierul. Iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă să facem 150 de minute de aerobic şi două antrenamente cu greutăţi în fiecare săptămână.

Foto: man-man.nl

Comentarii: