LIFESTYLE

Kate Winslet a admis: ”Titanic mi-a ruinat viața” – Suferința prin care a trecut marea actriță

Kate Winslet a admis: ”Titanic mi-a ruinat viața” – Suferința prin care a trecut marea actriță. Actrița hollywoodiană Kate Winslet a recunoscut pe neașteptate că viața ei a devenit un iad după succesul istoric al unuia dintre filmele cu cele mai mari încasări din istorie – „Titanic”.

Producția romantică din 1997 a câștigat 11 premii Oscar și a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Abia în 2009, acest record a fost îmbunătățit de același regizor – James Cameron , dar cu filmul „Avatar”.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin face mărturisiri grele: De ce s-a temut că va sfârși precum Mădălina Manole, în timpul căsătoriei cu Ștefan Bănică Jr

Kate Winslet a admis: ”Titanic mi-a ruinat viața”

Când filmul a fost filmat, Kate Winslet avea 22 de ani. Într-un interviu recent, actrița recunoaște că a trăit un adevărat coșmar după ce „Titanic” a ajuns în cinematografe. „Simțeam că trebuie să arăt într-un anumit fel, pentru că în acea perioadă presa mă urmărea peste tot, viața mea a devenit destul de neplăcută”, a dezvăluit Winslet, citată de „Telegraph”.

„Jurnaliștii spuneau: „După Titanic, puteai să faci tot ce voiai, dar ai acceptat roluri mici”, iar mie mi s-a părut groaznic să fiu celebră”, mărturisește actrița. „Bineînțeles, sunt recunoscătoare pentru rolul din acest film. Eram tânără și mi-am cumpărat un apartament, dar nu am vrut ca reporterii să mă urmărească peste tot”, recunoaște Kate.

Apropo, nu Kate, ci o altă actriță ar fi trebuit să-i interpreteze personajul din „Titanic” .

„Nu mai pot să mănânc porcării și să mă îmbăt”

Actrița spune că atunci au existat comentarii destul de neplăcute despre corpul ei, precum și despre faptul că personajul lui Leonardo DiCaprio ‘moare și al ei supraviețuiește.

CITEȘTE ȘI: Ducii de Sussex și-au lansat noul site: Detaliul cheie despre Meghan Markle care lipsește cu desăvârșire

„De ce a fost presa atât de rea cu mine? Au fost cu adevărat îngrozitori. Nici măcar nu eram chiar atât de grasă”, se revoltă încă Kate.

„Dacă m-aș fi putut întoarce în timp, mi-aș fi folosit influența într-un mod complet diferit. Le-aș fi răspuns jurnaliștilor: „Să nu îndrăznești să mă tratezi așa. Sunt o femeie tânără, corpul meu se schimbă, încerc să mă descopăr, sunt încă nesigură, sunt îngrozită, nu faceți să fie mai greu decât este deja. Este hărțuire, să știi, și chiar se apropie de insultă.”, este categorică actrița.

Comentarii: