LIFESTYLE

L-a dat pe spate pe Botezatu arată demențial la 57 de ani! Secretul siluetei de invidiat a Cameliei Șucu, femeia care a tranșat cel mai scump divorț din România

sursa: Facebook

La 57 de ani, pe lângă familie și afaceri, Camelia Șucu mai are și alte plusuri. Este una dintre cele mai elegante prezențe din show-bizz, cea mai bine îmbrăcată femeie din România, după cum a spus Cătălin Botezatu. Și nu nu numai elegante. Pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și al taliei de adolescentă pentru totdeauna.

„Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

sursa: Facebook

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20.

Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!“, a dezvăluit cunoscuta femeie de afaceri, pentru Click!.

Camelia Șucu este fosta soție a milionarului Dan Șucu, de care s-a despărțit nu chiar în termeni prietenoși. Afacerista a pretins că ar fi fost înșelată timp de doi ani înainte de divorț, iar Șucu ar fi vrut să o elimine din afacerea cu mobilă. Camelia Șucu a primit până la urmă 40 la sută din acțiuni, evaluate la 40 de milioane de euro.

 

 

 

 

 

Comentarii: