LIFESTYLE

L-a uitat pe Reghecampf? Anamaria Prodan, imagini ostentative cu un alt bărbat

Anamaria Prodan e în divorț cu Laurențiu Reghecampf. Și și-a condamnat tot timpul fostul partener că și-a refăcut viața, mai bine-zis, că s-a afișat cu noua femeie din viața lui cu care are acum și un copil. A susținut că niciodată nu va apărea la brațul altui bărbat, cât timp în acte va fi încă soția lui Laurențiu Reghecampf.

Între timp însă, deși a încercat să lase impresia că e discretă, Anamaria Prodan a schimbat tactica, a postat mai multe imagini din Dubai. Nu oricum, ci în brațele unui bărbat celebru, despre care s-a speculat că ar fi noul iubit.

Prodanca și medicul estetician Ibrahim al Ashary s-au afișat mai întâi la un restaurant în Dubai. Anamaria Prodan nu a făcut declarații, dar a lăsat lumea să speculeze că ar fi vorba despre o nouă iubire.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Ibrahim al Ashary este unul dintre cei mai mari chirurgi plasticieni din Emiratele Arabe Unite. Medicul este un împătimit al cailor și este vedetă în Arabia Saudită, scrie sportbull.ro.

În luna martie, Anamaria Prodan dăduse câteva detalii despre un presupus iubit. „Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, spunea aceasta în podcastul ,,Fiță cu Adiță”.

Comentarii: