LIFESTYLE

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu. `L-a vândut pe Vârciu pentru 1.500 de euro`

Oana Zăvoranu a dispărut o vreme de pe rețele de socializare. Dar a revenit în forță. Cum? În stilul ei caracteristic. ”Victimă” în ghearele Queridei a picat tot Adelina Pestrițu, o mai veche c”cunoștință” a vedetei.

Oana Zăvoranu i-a atacat în online pe influencerii din România. Iar într-un filmuleț postat pe TikTok, a luat-o la țintă pe Adelina Pestrițu. Zăvoranca a spus despre Adelina că a profitat de notorietatea lui Liviu Vârciu, pe care l-a vândut pentru… o geantă.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani.

Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, Cancan, habar n-am. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul videoclipului.

 

 

 

 

Comentarii: