LIFESTYLE

Larisa Iordache, criticată că și-a injectat buzele! Ce le-a răspuns marea campioană cârcotașilor

Este cea mai medaliată gimnastă din istoria campionatelor europene pe care o are România. A strâns 16 medalii, mai multe medalii decât Nadia Comăneci sau Cătălina Ponor. Iar la ultimul ”european”, profitând și de absența unor mari puteri ale gimnasticii, Larisa Iordache a revenit după o absență de s-a întors cu un adevărat tezaur: două medalii de aur și două de argint.

Dar cu ce au rămas fanii multiplei campioane de pe rețelele de socializare? Că Larisa, la 24 de ani, nu mai arată acum ca o…copilă. Chiar ea a dezvăluit într-un story pe Instagram că în ultima perioadă a primit multe critici.

Una dintre întrebările care i s-au pus a fost: „De ce prostești? Erai atât de frumoasă înainte…” Iar Larisa Iordache a răspuns. „Cred că este vorba despre buzele mele pentru că am întâlnit foarte multe critici în ultima perioadă de când mi-am pus un pic de acid hialuronic în buze.

Este un subiect despre care îmi doream să discut. Fiecare om face ce vrea cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici! Dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești. Eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea”, a spus campioana.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Fiecare face ce vrea cu corpul lui!”

Larisa a explicat în continuare. „Sunt alegerile mele, este corpul meu și atâta timp cât o fac cu bun simț, cred că este foarte OK. Mă concentrez și îmi fac viața mea așa cum vreau. Cred că fiecare om trebuie să facă alegeri pentru el, să se simtă bine în propriul corp. Dacă voi avea nevoie de alte operații estetice sau de alte îmbunătățiri o s-o fac.

Sunt alegerile mele și în ultima perioadă am învățat să nu mai fiu influențată de părerile din online. Nu încurajez operațiile estetice și nu tind să-mi fac la nesfârșit, dar nici nu sunt contra. Fiecare face ce vrea, până la urmă, ne asumăm.

Cred că naturalețea nu ține de niște extensii de gene puse, de niște acid în buze sau de alte intervenții. Trebuie să fii natural prin felul de a fi, să fii om înainte de toate….Mie îmi place ce văd în oglindă și mă simt bine în pielea mea”, a încheiat celebra gimnastă, care la primăvară vrea să obțină calificarea individuală la Olimpiada de la Tokyo.

 

 

 

Comentarii: