LIFESTYLE

Larisa Iordache, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea mamei: ”Am ajuns la spital prea târziu!”

Larisa Iordache și-a pierdut mama chiar înainte să intre în cantonament pentru Jocurile Olimpice. A avut nevoie de terapie, de consiliere ca să meargă mai departe. Și a mers, a ajuns la Tokyo, doar că din nefericire, deși a prins finala la bârnă, s-a accidentat și n-a mai putut intra în concurs.

Acum, la câteva luni de la teribilul eveniment, Larisa a vorbit despre calvarul prin care a trecut mama ei, care s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu boala nemiloasă.

„Anul trecut când a început pandemia am aflat de boala mamei. A avut cancer. Se pare că am ajuns la spital într-un mod… prea târziu. Când a început anul pentru a mă califica și eu pentru Jocurile Olimpice, am aflat practic că avea foarte mari dureri și am mers la spital.

Medicii de atunci au fost foarte realiști cu noi, cu mine și cu fratele meu, și ne-au zis că mai bine decât să o ținem noi șase luni aici, mai bine vă ocupați voi șase luni acasă. A fost foarte greu de realizat și de digerat că momentul va veni cândva.(…) Ea îți dorea foarte mult să trăiască.”, a povestit sportiva la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

”Nu mai putea să vorbească!”

Larisa a mărturisit că îi face plăcere să vorbească despre mama ei. Să-și amintească despre cât de puternică a fost cea care i-a dat viață.

„Boala a avansat ușor, ușor. Semnelele erau destul de clare până în momentul în care eu am venit acasă de la Europene, m-am calificat. Am avut destul de puține momente cu ea pentru că deja nu mai putea să vorbească foarte mult.

Se bucura de fiecare vizită pe care i-o făceam. (…) S-a întâmplat. Eu în săptămâna aceea trebuia să plec la concurs. Am fost anunțați de medici că este în ultima fază.”, a mai spus Larisa.

 

 

 

Comentarii: