LIFESTYLE

Liviu Dragnea și-a dezvăluit rețeta secretă: Cum prepara cea mai buna cafea la ibric

cancan.ro

Primul interviul oferit de Liviu Dragnea după eliberarea din închisoare a fost la Realitatea Plus. Atunci Dragnea s-ar fi plâns că nu i-a plăcut cafeaua cu care a fost servit atunci când a venit la emisiune, așa că politicianul a insistat să le arate jurnaliștilor cum se face o cafea bună, după rețeta sa.

De această dată interviul a fost filmat la el acasă. Dragnea a povestit că a băut pentru prima dată cafea în ianuarie 2020, în Penitenciarul Rahova, iar de atunci își păstrează această tradiție în fiecare dimineață.

„Eu n-am băut până nu am ajuns la Rahova cafea. N-am băut toată viața și acolo am băut cafea și am hotărât să beau cafea bună și să mă și interesez. Am luat-o de la istoria cafelei, când s-a descoperit cafeaua în anii o mie, în Etiopia, de către un păstor.

CITEȘTE ȘI: Cum să bei cafeaua dacă ai dureri de stomac: La ce să ai grijă

Am băut prima cafea în ianuarie 2020, la Rahova, o cafea făcută de niște băieți. Am fost curios să gust, mi-a plăcut, dar nu foarte mult, așa am zis că trebuie să beau și să iau cafea single origin care este ieftină și se găsește în România, dar nu cumpăr de la multinaționale pentru că este cafea care este certificată de către producător și e curată pe de o parte, pe de altă parte, este mult mai gustoasă când o râșnești și o prepari imediat.”, a spus Liviu Dragnea din bucătăria sa, în timp ce făcea o cafea la ibric.

CITEȘTE ȘI: Sănătate într-o ceașcă de cafea: Condimentul care îi dă un gust aparte – Protejează inima și reduce riscul de cancer

Cât despre secretul unei cafele perfecte, Dragnea a spus: „Acum se scoate caimacul. Deci nu se lasă niciodată cafeaua să dea în foc. Dacă fierbe, s-a stricat. Se pierd toate aromele și gustul.”

Comentarii: