LIFESTYLE

A explodat bomba! Reghe, copil cu altă femeie? ”Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești!”

După ce s-a căznit luni întregi să demonteze tot ceea ce a apărut în presa tabloidă, după ce a negat vehement că mariajul cu Laurențiu Reghecampf este istorie și nici vorbă de divorț, iată că a explodat bomba pentru Anamaria Prodan.

Fanatik susține că Reghe abia așteaptă să semneze actele de divorț și că ar avea și un motiv anume care să-l determine să grăbească acest deznodământ.

Nu doar că și-ar fi asumat o relație cu o altă femeie și ar locui deja cu ea la Craiova, dar Laurențiu Reghecampf ar urma să devină din nou tată. Corina, presupusa iubită a lui Reghe, ar fi însărcinată în trei luni cu o fetiță!

În plus, Fanatik dă detalii și despre o așa-zisă viitoare nuntă, Laurențiu și Corina stabilindu-și chiar și nașul, pe patronul Universității Craiova, afaceristul Mihai Rotaru.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Reacția Prodancei la dezvăluire

Contactată de ziarul mai sus menționat, impresara s-a arătat surprinsă, negând în continuare atât existența unei altei femei în viața soțului ei, cât și faptul că ei se vor despărți.

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta.

Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a reacționat Anamaria Prodan în momentul în care FANATIK a anunțat-o ca Laurențiu Reghecampf urmeaza să devină, din nou, tată… dar cu altă femeie!

 

 

Comentarii: