LIFESTYLE

Lidia Buble a dat lovitura! SHAMBALA, cel mai nou spațiu de evenimente din București/ FOTO – VIDEO

Sursa foto: exquis.ro

Toată lumea bună mondenă a fost în această seară la evenimentul desfășurat în zona de nord a Bucureștiului, unde Lidia Buble și Răzvan Simion au lansat, alături de partenerii lor, cel mai nou spațiu de evenimente din Capitală, SHAMBALA. Ambii s-au declarat extrem de emoționați fiind un eveniment special pentru ei. ” A doua noastră casă” au declarat amândoi.

SHAMBALA reprezintă nu doar un spațiu de lux în care se pot organiza diverse evenimente, de la conferințe până la nunți și botezuri, ci și un loc cu multe semnificații. În apropiere alocației este studioul în care Lidia își petrece cea mai mare parte a zilei alături de trupa ei.

Sursa foto: exquis.ro
Sursa foto: exquis.ro
Sursa foto: exquis.ro
Sursa foto: exquis.ro
Sursa foto: exquis.ro

Lidia Buble a încântat audiența cu melodiile a căror faimă a depășit deja cu mult granițele României, iar Răzvan a glumit spunând că e primul eveniment de acest fel pe care îl prezintă și de aici și emoțiile atât de mari. De altfel, emoțiile nu au iertat-o nici pe Lidia, după cum se poate observa mai jos:


Spațiul este situat în Nordul Capitalei, în incinta World Trade Center din Capitală, locația fiind ușor de localizat și beneficiind de facilități pentru multiple evenimente.

Comentarii: