REVIEW

Lucruri obișnuite din bucătăria noastră pe care nu știam că le folosim incorect

Foto: Pinterest.com

Lucruri obișnuite din bucătăria noastră pe care nu știam că le folosim incorect. Gadgeturile noastre de bucătărie se dovedesc uneori a fi adevărați agenți secreți, care posedă multe posibilități neașteptate. Imaginați-vă că până și cele mai obișnuite lucruri pot fi folosite în alte scopuri.

Haideți să aruncăm o privire asupra a zece dintre ele în acest și să le descoperim capacitățile ascunse.

Lucruri obișnuite din bucătăria noastră pe care nu știam că le folosim incorect

1. Presă de usturoi

Mulți dintre noi petrecem mult timp decojind usturoiul. Dar, de fapt, nu trebuie să faceți asta! Doar tăiați vârful cățelului de usturoi și folosiți o presă de usturoi – aceasta va zdrobi usturoiul cu ușurință, scutindu-vă de probleme inutile.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de grăsimea și mirosurile neplăcute de pe ustensilele de bucătărie: Soluția naturală și simplă

2. Nișa de sub cuptor

Această zonă este adesea folosită pentru a depozita diverse feluri de mâncare, dar poate servi și ca un loc excelent pentru a absorbi căldura. După gătire, vasul poate fi așezat acolo pentru a se răci mai încet.

3. Blenderul

Aranjarea corectă a ingredientelor în blender este importantă! Începeți cu ingrediente moi și lichide, apoi adăugați semințe, ierburi, fructe, legume și gheață. Acest lucru va ajuta cuțitele să se descurce mai bine cu măcinarea.

4. Lingura de spaghete

Gaura din mijlocul lingurii nu este un accident! Ea vă permite să măsurați porția perfectă de spaghete pentru o persoană, facilitând procesul de gătit.

5. Filtru de cafea

Marginile perforate ale filtrului îl ajută să se potrivească perfect sub aparatul de cafea. Pur și simplu pliați filtrul de-a lungul liniilor perforate și se va potrivi perfect.

6. Oală

Gaura din mânerul oalei nu este doar decorativă. Este concepută pentru a vă permite să introduceți o lingură de lemn și să amestecați convenabil în oale.

7. Frigiderul

Cel mai bine este să păstrezi gustările sănătoase pe raftul din mijloc, astfel încât să le ai mereu la îndemână. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să mențineți o dietă echilibrată.

8.Tocătoarele de lemn

Acestea nu sunt doar frumoase, ci și bactericide. Îngrijirea corespunzătoare a tocătoarelor de lemn le va ajuta să vă servească mult timp și în siguranță.

CITEȘTE ȘI: Ustensilele de bucătărie care trebuie schimbate CÂT MAI DES!

9. Gaura tocătorului

Această deschidere facilitează transferul legumelor sau fructelor tăiate de pe tocător într-un castron sau într-o tigaie.

10. Cuțite mari

Menținerea degetului mare pe lama cuțitului vă va oferi mai mult control asupra procesului de tăiere și va reduce riscul de rănire, potrivit actualno.com.

Comentarii: