REVIEW

Lucrurile care îți fac locuința să pară mai sărăcăcioasă: La ce să renunți

realsimple.com

Cu totii ne dorim o casa cat mai frumoasa, cat mai luxoasa, pe care toata lumea sa o admire si in care sa ne simtim bine. Cu toate acestea, multe persoane fac greseli care fac locuinta sa para mai saracacioasa decat este de fapt. Iata care sunt aceste greseli si la ce trebuie sa renunti!

1. Tii suportul de uscat rufe in mijlocul casei

Lipsa de spatiu sau a unui balcon, te indeamna sa-ti usuci rufele in casa. Insa, odata ce acestea sunt uscate, strange-le si pune-le la locul lor, apoi strange si suportul si pune-l intr-un loc unde sa nu fie vizibil. Daca lasi suportul de rufe in mijlocul casei, chiar si gol, nu faci decat sa strici designul apartamentului si sa faci ca acesta sa para mult mai saracacios, scrie acasa.ro.

CITEȘTE ȘI: Cum să scapi de acarieni: Simplu și fără prea mare bătaie de cap, cu ajutorul unei substanțe aflată în orice casă

2. Prosoape vechi

Indiferent ca este vorba despre prosoapele de baie sau cele din bucatarie, prosoapele vechi, uzate, au un aspect neplacut. Iar cand sunt tinute la vedere, oricat de bine ar fi ingrijita locuinta, prosoapele fac ca aceasta sa para mai saracacioasa decat este de fapt. Nu trebuie sa schimbi toate prosoapele odata, daca nu iti permiti. Este suficient ca in fiecare luna sa inlocuiesti unul dintre acestea, pana cand scapi de toate prosoapele uzate din casa. Pentru un plus de lux, alege prosoape uni, care sa se potriveasca cu desigul casei tale.

3. Intrerupatoare si prize vechi

Ai renovat locuinta, ai zugravit, ti-ai pus parchet si ai schimbat mobila. Totul pare perfect pana cand observi intrerupatoarele si prizele vechi, care sunt aceleasi de cand s-a construit blocul. Acestea trebuie schimbate si inlocuite nu doar pentru a face locuinta sa arate mai bine ci si pentru a o facesa fie mai sigura. Intrerupatoarele si prizele vechi sunt oricand un ericol de incendiu.

CITEȘTE ȘI: Cum îți pui sănătatea în pericol: Obiectele din casă care te afectează fără să îți dai seama

4. Suport de uscat vase, din plastic

Suportul de spalat vase, din plastic, da incaperii un aspect neglijat. Plasticul este un material ieftin, care se deterioreaza rapid. Mai ales ca este tinut intr-un mediu umed, unde temperaturile oscileaza rapid. Nu va dura mult pana la aparitia primelor pete. Daca vrei ca bucataria ta sa para mai luzoasa alege un suport de vase din inox. Pe langa aspectul placut, elegant, acestea sunt si mult mai durabile in timp.

Comentarii: