LIFESTYLE

Luptătorul român cu propria stea pe Bulevardul Celebrităților din Hollywood!

De 18 ori campion mondial și de 9 ori campion european la kempo, Mirel Drăgan spune că a trăit experiența vieții în acest an, peste Ocean, unde a participat, alături de lotul național, la un turneu foarte puternic.

Mirel Drăgan i-a dat pe spate pe americani cu stilul lui de luptă și s-a ales cu o stea pe Bulevardul Celebrităților de la Hollywood.

„Bineînțeles, am și eu o stea acolo pe Walk of Fame. Puneți-vă în locul meu, ce puteam să fac când mi-am văzut steaua acolo? Doar să fac poze”, recunoaște  multiplul campion mondial și european la kempo.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

În Las Vegas, sportivul n-a avut cum să rateze cazinourile și a ieșit pe plus.  Și-a mai scos din paguba rătăcirii bagajelor, scrie sportbull.ro.

„Nu ai cum să mergi la Vegas fără să joci la păcănele. Am zis să-mi încerc norocul, că nu prea am avut noroc că ne-au pierdut bagajele, nu aveam nimic de schimb, eram doar cu hainele de pe noi”, spune Mirel Drăgan.

Tot la Las Vegas românul a avut parte de o întâlnire la care a visat toată viața: l-a cunoscut pe unul dintre idolii copilăriei, celebrul Chuck Norris!

„Instant mi s-a făcut piele de găină pe mine. A venit lângă mine, a vrut să facem poză”, spune campionul de la kempo.

 

 

 

Comentarii: