LIFESTYLE NUTRITIE

Macaroane cu brânză dulce la cuptor

Pastele sunt mereu cea mai rapidă variantă de mâncare atunci când ne grăbim să pregătim ceva pentru cei dragi.

Din acest motiv, am ales pentru astăzi să împărtășesc cu voi un preparat gustos și rapid.

CITEȘTE ȘI: Pastele Chicken Alfredo- paste pe gustul tuturor

Macaroane cu brânză dulce la cuptor

Avem nevoie de:

  • 1 cutie de paste după preferință
  • 500 g brânză proaspătă de vaci
  • 6 ouă
  • 200 g zahăr
  • 200 ml lapte
  • 1 plic zahăr vanilat
  • coajă rasă de portocală (opțional)
  • un praf de sare
  • unt

Macaroane cu brânză dulce la cuptor

Mod de preparare:

  1. Fierbem pastele cu un praf de sare după instrucțiunile de pe cutie.
  2. Mărunțim brânza cu ajutorul unei furculițe.
  3. Punem într-un bol zahărul, ouăle și zahărul vanilat și le batem bine.
  4. Adăugăm apoi brânza, coaja de portocală și laptele și amestecăm până avem o compoziție omogenă.
  5. Ungem o tavă cu puțin unt și turnăm pastele strecurate.
  6. Peste paste punem amestecul cu ouă și brânză și amestecăm bine.
  7. Băgăm tava în cuptorul preîncălzit la 170 °C pentru 30 de minute.

CITEȘTE ȘI: Desertul preferat al românilor: Papanași cu brânză de vaci – Secretul gustului desăvârșit

Pregătiți-vă să-i întâmpinați pe cei dragi cu un miros deosebit, care o să vă facă mare poftă!

Comentarii: