LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, dezvăluiri-șoc! Românca a trăit ani buni în teroare: `Am fost victima hărțuirii!`

Madalina Diana Ghenea 77th Venice Film Festival, Arrivals, Italy - 03 Sep 2020,Image: 556062294, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea. Deși n-a spus decât recent, după povestea cu furtul, că i-au fost sparte conturile de rețelele sociale și nu numai, frumoasa româncă n-a dat mai multe detalii. Acum însă a spus tot. Mădălina Ghenea a povestit totul în emisiunea „Verissimo”, la televiziunea italiană Canale 5.

„În copilărie nu prea știam ce voi face cu viața mea, pentru că locul în care m-am născut este la ani lumină de lumea de la Hollywood. Viața, însă, mi-a oferit șansa de a descoperi cinematografia și pasiunea mea pentru ea și astfel am avut ocazia să lucrez cu mulți profesioniști din industrie. Evident, asta a însemnat că am căpătat multă notorietate și oamenii au ajuns să mă cunoască din ce în ce mai mult.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Din păcate, în ultimii șase ani, am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul”, a detaliat modelul și actrița, citată  de oggi.it.

Mădălina Ghenea nu și-a denunțat imediat hărțuitorul: „La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meserii mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru”, a recunoscut frumoasa româncă.

 

 

 

 

 

Comentarii: