FRUMUSETE LIFESTYLE

Mădălina Ghenea, răvășitoare pe Instagram, fără pic de machiaj! Fanii sunt în delir

Despre Mădălina Ghenea n-ar mai fi prea multe de zis. Pentru că lumea nici vrea să audă, practic, ci vrea să o vadă pe apetisanta româncă.

Fanii ei sunt mai mult decât mulțumiți în ultima vreme. Fiindcă după o apariție estelară în ”House of Gucci”, Mădălina are rol principal într-un film de groază cu rechini, la care turnează de zor.

În pauzele dintre perioadele de filmări, vedeta noastră își mai permite și clipe de relaxare, așa că iese la plajă. Recent, Mădălina le-a făcut o surpriză admiratorilor de pe Instagram: s-a filmat fără extensii de păr și filtre, machiaj sau haine.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Iar imaginile au captat atenția și au primit aprecieri pe linie, Mădălina Ghenea demonstrând de ce este una dintre cele mai dorite femei din lume, am putea spune, pentru că la picioarele ei au picat miliardari renumiți din toate colțurile planetei.

„Diminețile ca asta. M-a pândit să mă las fotografiată fără machiaj, în timp ce îmi fac treburile uzuale. Cel mai bun meșter”, a scris actrița, în dreptul videoclipului care a strâns rapid zeci de mii de like-uri și mult mai multe vizualizări.

„Ești chiar mai frumoasă fără machiaj”, „Ce frumos, una dintre ambasadoarele româniei. O femeie minunată și un suflet superb. Tot binele din lume, Mădălina”, „Wow. Ador filmarea, o reprezentare adevărată pentru cât de frumoasă ești, de fapt”, i-au scris internauții.

 

 

 

Comentarii: