LIFESTYLE

Mai crede Teo Trandafir în căsătorie după două divorțuri? Cum își vede viața la 55 de ani

Mai crede Teo Trandafir în căsătorie după două divorțuri? Cum își vede viața la 55 de ani. Într-un interviu acordat pentru revista VIVA, Teo Trandafir a mărturisit cum a fost pentru ea să treacă prin două divorțuri și dacă s-ar mai vedea căsătorită încă o dată.

Mai crede Teo Trandafir în căsătorie după două divorțuri?

Nu e tocmai ușor să treci prin două divorțuri, când acestea sunt publice, povara suferinței devine și mai greu de dus. Nici Teo nu a făcut excepție.

CITEȘTE ȘI: Sora Ronei Hartner nu se poate împăca cu moartea acesteia: Gestul care o face să se simtă mai aproape de ea

”A fost cumplit, trebuie să recunosc. Am înțeles atunci că trebuie să cer ajutor. Toți prietenii mei au venit, au făcut cerc în jurul meu și m-au scos din casă, m-au făcut să râd, ne-am uitat la un film. Încet, încet, deși probabil suferința a durat, acum nu îmi mai aduc aminte, dar ușor nu a fost, m-am agățat de tot ce am putut. Și am avut, slavă Domnului!, de ce și de cine să mă agăț.”

S-ar mai vedea încă o dată soție?

Atunci când vine vorba despre o nouă căsătorie, Teo Trandafir este destul de realistă. Realizează că are obiceiurile ei, micile plăceri. Ar fi destul de greu, din punctul ei de vedere, să se întâmple acest lucru.

”Mi se pare că este târziu. După o vârstă, îți păstrezi obiceiurile, micile tale plăceri; singurătățile tale, dar și ale partenerului trebuie respectate. Acum mai putem să ne plimbăm de mână pe sub salcâmi.”

”Să mergi la psiholog este un fel de igienă psihică pe care trebuie să ți-o acorzi”

La fel ca multe vedete din showbizul autohton, Teo Trandafir a apelat și ea la psiholog pentru a putea face față perioadelor grele din viața ei.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil înțepături cu un mare artist român: Totul se pare că a pornit de la o femeie

”Chiar și acum fac asta, pentru că mi se pare că să mergi la psiholog este un fel de igienă psihică pe care trebuie să ți-o acorzi. Sunt lucruri pe care, împreună cu psihologul meu, le-am redescoperit, pentru că le uitasem, le băgasem sub preș. Acum înțeleg să mă iert uneori, înțeleg să accept realitatea așa cum este și înțeleg și de ce este ea așa. Trebuie făcut, pentru că altfel bâjbâi, crezi că doar tu ai dreptate și devii neplăcut și pentru cei din jur. Îți lipsește permeabilitatea.”

Comentarii: