LIFESTYLE

Mai tânăra soție a lui Năstase, Ioana, dezvăluie trucurile cu care îl face pe Ilie să se simtă bine!

Când Ioana Simion și emblematicul sportiv Ilie Năstase s-au căsătorit, lumea nu s-a putut abține să nu privească circumspect cu asemenea relație. E simplu și de ce: actuala soție a fostului parlamentar este de aceeași vârstă cu fiica cea mare a lui Ilie, Nathalie, care are 47 de ani.

Ioana și Năstase sunt împreună de aproape patru ani și au trăit și momente delicate, cum ar fi violențe îndurate de mai tânăra nevastă, care a avut mai multe tentative ale Ioanei de a divorța din cauza temperamentului coleric al lui Ilie, așa cum scrie sportbull.ro.

Însă Ioana s-a răzgândit de fiecare dată. Și a învățat cum să-i facă pe plac lui Nasty. „Vreau să îi fiu alături, să îl susțin în tot ceea e vrea el să facă și înainte de toate, să am grijă de sănătatea lui! (…) Cu siguranță, da (n.r contează diferența de vârstă dintre un bărbat și o femeie).

Sunt momente, ca orice om, și la el, când e puțin mai trist, mai abătut și dacă dau drumul la muzică sau îi propun să mergem la pește… Adică știu ce am de făcut întotdeauna ca să îl scot din starea negativă, cum s-ar zice”, a declarat Ioana, în cadrul unei emisiuni televizate.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

 

 

 

Comentarii: