LIFESTYLE

Iubita lui Vladimir Putin, sancționată de americani! Chiar când Alina Kabaeva ar fi gravidă iar cu liderul de la Kremlin

Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică Alina Maratovna Kabaeva, presupusa parteneră, unii zic chiar soție, a lui Vladimir Putin, a intrat sub rigorile sancțiunilor impuse de Statele Unite „pentru că a deținut un post de funcționar, ofițer executiv superior sau membru al consiliului de administrație al Guvernului Federației Ruse”, se arată în comunicatul emis de către Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite ale Americii, conform CNN.com.

Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, este descrisă în comunicat că ar avea „o relație strânsă cu Putin”, despre care tabloidele și ziarele din toate lumea au scris că ar fi tatăl celor trei copiii ai săi, copii despre care însă nici gimnasta și nici președintele n-au pomenit vreodată undeva!

Celebra sportivă este luată în colimator de americani pentru că e fostă membră a Dumei de Stat „și este actualul șef al Grupului Național Media, un adevărat imperiu pro-Kremlin, care cuprinde posturi de televiziune, radio și publicații susținătoare ale lui Putin”.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

În aprilie, Wall Street Journal a scria că SUA ia în considerare sancționarea Alinei Kabaeva, dar că se ezită din cauza apropierii dintre ea și Putin și nu se dorea ca tensiunile să se amplifice.

Fosta campioană olimpică a fost însă sancționată deja de Uniunea Europeană și Regatul Unit. La un moment dat, s-a spus că Alina Kabaeva s-ar fi ascuns în Elveția cu copiii lui Putin după invazia rusă în Ucraina, dar ulterior gimnasta a ieșit în public la Moscova.

Au apărut însă alte zvonuri. Cum că gimnasta care are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene ar fi însărcinată cu al patrulea copil al liderului de la Kremlin.

 

 

 

 

Comentarii: