LIFESTYLE

Mărturia emoţionantă a cântăreţului Michael Bublé despre fiul său bolnav de cancer: ‘Am trecut prin IAD’

etonline.com

Cântăreţul canadian Michael Bublé (42 de ani) a mărturisit că s-a aflat în punctul de a renunţa definitiv la muzică, din cauza problemelor de sănătate grave ale fiului lui, Noah, în vârstă de cinci ani.

Michael Bublé a mărturisit că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în urmă cu doi ani, când fiul său Noah, în vârstă de trei ani pe atunci, a fost diagnosticat cu cancer la stomac, scrie Daily Mail.

CITEŞTE ŞI: Dieta Serenei Williams: Meniul minune al jucătoarei de tenis după naștere

„Suntem devastaţi de această veste. Noi am fost întotdeauna foarte vocali în ceea ce priveşte importanţa familiei şi dragostea pe care trebuie să le-o oferim copiilor noştri. Eu şi soţia mea am luat o pauză de la carieră pentru a ne dedica tot timpul şi atenţia să-l ajutăm pe Noah să se însănătoşească“, declara artistul în 2016. Cântăreţul mărturiseşte acum că s-a aflat în punctul de a renunţa definitiv la muzică: „Am trecut prin Iad. Am crezut sincer că nu o să mai revin niciodată în muzică. Familia este ceea ce contează cu adevărat. Sănătatea copiilor mei se află pe primul loc“.

 

Instagram

Din fericire, micuţul Noah s-a recuperat în urma tratamentului, iar acum artistul a luat decizia de a-şi continua cariera.

Michael Bublé este căsătorit cu fotomodelul şi actriţa argentiniană Luisana Lopilato, în vârstă de 31 de ani, din martie 2011 şi au împreună doi copii, Noah (cinci ani) şi Elias (doi ani). Acum, actriţa este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

CITEŞTE ŞI: 50 de ani??! Kylie Minogue apare fără machiaj în noul videoclip! /FOTO

Într-un interviu acordat în luna martie pentru Entertainment Tonight, Michael Bublé a povestit cum a reuşit să treacă prin acele momente dificile şi ce a învăţat din „lecţia pe care i-a dat-o viaţa“. „Din punct de vedere emoţional, a fost un roller coaster. Cred că viaţa te supune uneori la aceste grele încercări pentru a-ţi da o lecţie. O parte a acesteia a fost faptul că mi-a permis să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă şi să preţuiesc mai mult tot ceea ce am în viaţa mea. Mă bucur de lucrurile mărunte acum“, a spus Michael Bublé.

Comentarii: