SANATATE

Medicina asiatică, metodă cu beneficii enorme pentru sănătate: Cum elimini toxinele prin tălpi

sannsy.com

Vreți să vă detoxifiați organismul și nu știți cum? Există o metodă foarte simplă, care vă ajută să eliminați toxinele din corp prin intermediul propriilor tălpi.

Medicina asiatică este foarte apreciată în lumea modernă de azi, iar remediile vechi sunt din ce în ce mai valoroase.

Metoda pe care o propunem este cea de băi ale picioarelor cu anumite ingrediente care au ca efect detoxifierea prin tălpi, practic eliminați toxinele prin transpirația care se va produce în tălpi.

CITEȘTE ȘI: De SEZON/ Ce NU știai despre banalul ARDEI COPT

Băile cu sare

Aveți nevoie de o lingură de sare grunjoasă de Himalaya, o lingură de sare grunjoasă obișnuită, o lingură de bicarbonat, jumătate lingură oțet de mere. Puteți adăuga și uleiuri esențiale, dar acestea sunt opționale.

Primele trei ingrediente se amestecă într-un recipient în care ați pus apă la fiert. După ce apa s-a răcit, adăugați oțetul de mere. Toată compoziția o vărsați în recipientul în care o să vă îmbăiați picioarele și acum e momentul și pentru uleiurile esențiale, dacă le folosiți.

Va trebui să stați cu picioarele în acest amestec cel puțin jumătate de oră, potrivit doctorulzilei.ro. Anumite persoane au spus că s-au simțit puțin amețite după acest tratament, așa că nu îl faceți când sunteți singuri acasă.

Băile de argilă

Puneți apa cu o lingură de sare grunjoasă la fiert, după care, după răcire, amestecați cu praful de argilă, pentru a face o pastă omogenă. Se va forma o mască, ca nămolul, pe care v-o aplicați pe tălpi. Trebuie să acționeze cel puțin 20 de minute, pentru a elimina toxinele din organism.

După timpul alocat, spălați picioarele cu o cârpă umedă. Această mască este foarte bună și va elimina metalele grele din organism, iar sarea vă va echilibra concentrația de magneziu a corpului.

CITEȘTE ȘI: Simptomele MINORE care ascund boli GRAVE. Când trebuie să mergi la medic

Băile cu oxigen

Vă trebuie 2 linguri de apă oxigenată, o lingură de praf de ghimbir, pe care le adăugați în cada de baie și stați acolo în apă cât simțiți. Sunt recomandate 30 de minute. De asemenea, aceasta este o baie foarte bună dacă aveți dureri articulare sau sunteți răcit. O să vă simțiți foarte bine, ghimbirul vă va scăpa de neplăceri.

În plus, poate rezolva și iritațiile minore ale pielii.

*Acest articol are caracter informativ și educațional și nu poate substitui consultul medical de specialitate. Vă mulțumim!

Comentarii: