LIFESTYLE

Meghan Markle începe anul cu un gest impresionant: Unde a fost surprinsă soţia prinţului Harry (FOTO)

realsimple.com

După anunțul conform căruia Ducesa de Sussex va reprezenta patru organizații diferite, alese în funcție de pasiunile pe care le are, Meghan a vizitat, asociația Smart Works din Londra. Ducesa a vorbit cu un grup de femei, dezbătând importanța colaborării femeilor și susținerii reciproce.

CITEȘTE ȘI: Însărcinată la Casa Regală: Reguli ciudate pe care trebuie să le respecte Meghan Markle, soţia Prințului Harry

A fi parte din poveștile de succes

Asociația Smart Works sprijină femeile casnice să-și găsească un loc de muncă, acest proces incluzând chiar și alegerea unei garderobe adecvate. În timpul discursului său inspirațional, Meghan le-a spus femeilor din asociație

„Nu este doar acțiunea de a dona haine și de a vedea unde ajung, ci de a face parte din poveștile de succes ale fiecărei femei, nu?”

Meghan a discutat despre importanța donației de haine către organizația carităbilă care ajută femeile să-și găsească ținuta perfectă pentru interviurile la care urmează să aplice. În timpul vizitei sale, Ducesa a ales un outfit potrivit pentru un interviu la care Patsy Wardally, în vârstă de 56 de ani, urmează să participe. În fotografiile apărute, Patsy pare foarte încântată de alegerile Ducesei, care s-a arătat la fel de entuziasmată de rezultatul final.

CITEȘTE ȘI: Trucurile lui Meghan Markle, soţia prinţului Harry, pentru o ţinută cu stil

Meghan Markle a făcut anunțul oficial că va reprezenta patru organizații de caritate, și anume, Teatrul Național din Londra, care reflectă pasiunea Ducesei pentru artă, Asociația Universităților din Commonwealth (lupta pentru accesul la educație), Mayhew (ajutorul oferit animalelor) și Smart Works (sprijin pentru femei).

 

View this post on Instagram

 

#duchessofsussex #meghanmarkle outfit today 👍🏼or👎🏼?

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on

Comentarii: