LIFESTYLE

Meghan Markle, semn de gelozie: Cum a forțat o femeie să plece de lângă Prințul Harry (VIDEO)

FOTO: gettyimages

Meghan Markle, semn de gelozie: Cum a forțat o femeie să plece de lângă Prințul Harry. La ultimul eveniment public în care prințul Harry și Meghan Markle au apărut împreună, o anumită reacție a actriței nerealizate a provocat neînțelegeri.

Oamenii au început să se întrebe dacă nu cumva era geloasă sau pur și simplu încerca să controleze orice situație.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle se remarcă din nou: Rolul, recent jucat, într-o reclamă care i-a adus critici/ VIDEO

Meghan Markle, semn de gelozie: Cum a forțat o femeie să plece de lângă Prințul Harry

Incidentul are loc în timpul unui meci de polo, pe care prințul Harry chiar îl câștigă. Când vine timpul pentru premiere, ca la orice ceremonie de acest gen, câștigătorul este fotografiat cu trofeul și cu persoane importante prezente la competiție.

Chiar înainte de poza triumfătoare, o înregistrare video o arată pe Meghan Markle nemulțumită de faptul că o altă femeie se află lângă Harry și îi spune elocvent că ar trebui să se mute și să stea în partea cealaltă.

Potrivit multora, aceasta este o anumită manifestare publică a geloziei, pe care Meghan Markle nu ar trebui să și-o permită. Alții cred că soția prințului Harry vrea doar să dețină controlul și nu suportă ca altcineva să ia decizii fără aprobarea ei.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle desconsiderată de cei de la Hollywood: Ce i-a făcut pe oameni să-și schimbe părerea despre ea

Cu toate acestea, internauții observatori atrag atenția că pe Meghan se pare că nu o deranjează să fie fotografiată înconjurată de bărbați, iar acest lucru este evident într-o fotografie oficială de la meciul de polo. Potrivit comentatorilor de pe internet, chiar dacă Harry nu a fost de acord cu fotografia, el nu a avut aproape deloc un cuvânt de spus.

Comentarii: