LIFESTYLE

Mesajul baschetbaliștilor „tricolori” din Spania:”Stați în casă, să nu ajungeți cum suntem noi aici!”

Alex Olah și Emanuel Cățe, doi dintre băieții din naționala de baschet a României care evoluează la echipe din Spania, povestesc cum este viața lor în timpul pandemiei de coronavirus care a bulversat întreaga omenire.

Cei doi stau în casă de aproape doua săptămâni și își ocupă timpul cum pot: se uită la seriale, citesc cărți de dezvoltare personală și așteaptă să își reia antrenamentele si meciurile de baschet.

„Stau de 11 zile în casă, ca toată lumea din Murcia. Sunt peste 40.000 de cazuri și specialiștii anunță o creștere mai mare decât în Italia!”, spune îngrozit Emanuel Cățe.

CITEȘTE ȘI: Grupa de sânge care te face mai vulnerabil în fața coronavirusului/ STUDIU

”Sănătatea este cea mai importantă!”

Emanuel Cățe lansează și un apel pentru români. ”Vă rog, stați în casă pentru a opri această pandemie cât mai repede. Probabil, în România nu vă dați seama cât de gravă este situația și sper din suflet să nu se ajungă la același nivel ca în Spania. Mi-e dor de baschet și îmi doresc să revin la antrenamente și la meciuri”, le transmite baschetbalistul tricolor oamenilor de aici.

Iar apelul lui este urmat de cel al lui Alex Olah: „De 12 zile s-a oprit activitatea la club, iar eu stau în casă. Am ales să rămân în Spania, pentru a opri răspândirea virusului și a-mi proteja familia. Știu că este o perioadă grea, dar vă rog să facem un lucru simplu: să ne protejăm pe noi, pe familiile noastre și pe semenii noștri. Stați în casă! Sănătatea este cea mai importantă”, este și mesajul celuilalt ”tricolor”.

Comentarii: