LIFESTYLE

Mesajul noului selecționer, la prima întâlnire cu handbalistele: „În fiecare zi trebuie să vă vizualizați la Tokyo!”

Noul selecționer a început treaba la cârma naționalei cu o întâlnire cu fetele din lotul lărgit pe care va miza la jocurile cu Norvegia, Muntenegru și Thailanda, din martie.

Adi Vasile și-a prezentat staff-ul, le-a vorbit jucătoarelor,  apoi i-a dat cuvântul căpitanului Cristina Neagu, care le-a transmis și ea un mesaj coechipierelor.

„Mereu este o energie aparte atunci când vorbești jucătoarelor echipei naționale. Având tricoul pe care scrie România pe mine, spun că jucăm cu 23 milioane de oameni care ne susțin tot timpul”, spune Adi Vasile, noul selecționer, după prima întâlnire cu handbalistele.

CITEȘTE ȘI: INVENȚIA uimitoare a unei românce: un material care poate obţine electricitate din corpul uman

Toată energia este direcționată către JO

Naționala feminină se va lupta în martie pentru biletele la olimpiadă, iar selecționerul și a staff-ul său sunt concentrați pe turneul preolimpic.

„Trebuie să avem foame de acest turneu olimpic. Trebuie să muncim pentru visul nostru numit Tokyo. Eu mă vizualizez la Tokyo, este un vis să ajungi la jocurile olimpice, am muncit mult pentru acest proiect în trecutul meu cu naționala Muntenegrului, iar pandemia ne-a dat planurile peste cap…

Viața m-a recompensat și m-a adus în situația să pot face asta cu cea mai frumoasă echipă posibilă, alături de țara mea, și voi face tot ce pot pentru ca vara să ne prindă la turneul olimpic”, promite antrenorul.

Pentru ca fetele să-i înțeleagă filosofia, Adi Vasile le-a dat acestora „teme pentru acasă”. „Timpul este foarte scurt până la turneul preolimpic. M

i-am dorit ca de la prima întâlnire și până la prima acțiune fetele să primească documente despre sistemul nostru defensiv, clipuri video cu adversarele, astfel încât la primul antrenament împreună deja să fii câștigat responsabilitatea și înțelegerea despre ce are fiecare de făcut”, spune Adi Vasile.

 

 

 

 

Comentarii: