FRUMUSETE

Metodele prin care puteți arde MAI MULTE CALORII zilnic

Se știe deja că cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem atunci când vrem să slăbim este să ardem calorii. Multe calorii. Mai multe decât consumăm.

Ușor de spus, dar greu de făcut? Nici chiar așa. Există câteva trucuri care vă ajută să ardeți zilnic mai multe calorii și astfel să topiți kilogram după kilogram.

Câteva minute de exerciții cardio, în fiecare dimineață

Încercați ca în fiecare dimineață să faceți câteva minute de exerciții cardio. Cele mai bune pentru femei sunt genuflexiunile și săriturile (numite și jumping jacks). Prin asta o să îi dați un impuls puternic metabolismului, care va lucra apoi neobosit toată ziua.

Încă 5 minute! De fiecare dată cînd faceți sport, forțați-vă la sfârșitul rutinei să mai adăugați 5 minute de efort fizic. Acestea vă vor ajuta să ardeți și mai multe calorii; în plus, este o bătălie câștigată în lupta cu voința voastră.

Foto: Pinterest.com

Aerisiți bine încăperile în care stați

Deschideți larg ferestrele – aerul rece determină corpul să ardă mai multe calorii, decât atunci când vă faceți rutina zilnică de mișcare într-o încăpere prea încălzită.

TRENDS 2017 / Modele de ochelari de vedere pentru EL

Ochelarii de VEDERE pentru primăvara-vara 2017/ Pentru EA

PARADOX: Îți înșeli partenerul, iar acesta te iubește mai mult/ STUDIU

Stați pe jos când vă uitați la TV

Atunci cînd vreți să vă uitați la televizor, așezați-vă direct pe podea și nu pe canapea. Astfel, veți forța mușchii să lucreze mai mult de fiecare dată când vă ridicați în picioare.

Cât mai multe pauze active la birou

Faceți cît mai multe pauze active la birou. Pentru asta, setați-vă telefonul astfel încât să vă reamintească să vă plimbați cinci minute, la fiecare oră în care ați stat pe scaun, în fața calculatorului.

Foto: Pinterest.com

Râdeți cât mai mult

Râdeți cât mai mult posibil, deoarece râsul ajută la arderea caloriilor. Așa că faceți-vă timp să citiți o povestioară amuzantă sau să urmăriți un episod din sitcomul vostru preferat.

Somnul vă ajută enorm

Dormiți mai mult! Studiile în domeniu au demonstrat că metabolismul persoanelor care dorm mai puțin de 5 ore pe noapte încetinește. Ideal ar fi să dormiți între 7 și 9 ore, ca să ardeți cât mai multe calorii.

Cum să-ţi REFACI sprâncenele dacă le-ai pensat prea mult

Află cât de bun şofer eşti în funcţie de zodia ta

Epuizarea termică, marele pericol al caniculei: Ce ne învaţă medicii

Nu o luați pe scurtături

Traseul mai lung este mai bun. De pildă, dacă sunteți la serviciu și trebuie să mergeți la toaletă, alegeți-o pe cea mai îndepărtată de biroul vostru. De asemenea, alegeți scările în locul liftului și încercați să mergeți cât mai mult pe jos.

Foto: Pinterest.com

Beți apă rece

Corpul nostru are o temperatură normală de 37 de grade Celsius. La fiecare litru de apă rece consumat, el arde 30 de calorii în plus. La 2 litri pe zi, se adună 60 de calorii.

Beți ceai verde în fiecare zi

Ceaiul verde conține polifenoli, compuși chimici care accelerează metabolismul.

Trucuri pentru a NU te dezhidrata pe caniculă

Jocuri erotice în care puteţi folosi cuburi de GHEAȚĂ

Cum să păstrezi răcoare în casă FĂRĂ folosirea aerului condiţionat

Condimentați mâncarea!

Mâncați picant. Este demonstrat deja că mâncărurile picante cresc rata metabolică, ceea ce înseamnă că veți arde mai multe calorii. Așadar, nu ezitați să adăugați în preparate chili, wasabi sau curry.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: