LIFESTYLE

Mihaela Borcea, certată pe Facebook pentru prețurile la hotelul din Olimp! Ce răspuns a dat afacerista

Că este al ei, că doar îl administrează, ce e cert e că Mihaela Borcea s-a ocupat de hotel din Olimp al lui Cristi Borcea, l-a refăcut și l-a modernizat. Și tot ea este in charge peste tot. Hotelul de 3 stele are 6 etaje şi este amplasat pe faleză, cu vedere directă la mare, iar Mihaela a muncit câțiva ani la renovarea lui. În vara lui 2017, hotelul şi-a redeschis porţile pentru turişti.

Și chiar dacă a venit pandemia peste noi, încă de dinainte de starea de urgență, Mihaela Borcea, prevăzătoare, a postat pe Facebook următorul anunț. Că angajează: cameriste, bucătari calificați, barman calificat, personal bucătărie (linie autoservire), personal vase mici, personal vase mari, personal grup sanitar.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

A angajat personal nou

Cum s-a produs relaxarea și s-a dat drumul la sezonul estival, Mihaela Borcea își promoveaza ofertele hotelului atât pe pagina sa personală de facebook, cât și pe cea a stabilimentului. Zilele trecute, ea a postat mesajul: „Vă așteptăm la Olimp în locația noastră ca să petreceți zile de neuitat!”. Desigur că prietenii, în frunte cu bărbatul iubit, Sorin Rap, au răspuns prompt și au lăudat locația.

Însă au fost și hateri care s-au luat de prețurile practicate de hotelul doamnei Borcea. „Și prețul la cazare…f.f.mare!”, a scris un internaut, iar replica Mihaelei nu s-a lăsat așteptată. „Mergeți vă rog la Mamaia să vedeți ce prețuri sunt!! Este un hotel de 3 stele renovat complet!!​”, a răspuns Mihaela Borcea de pe pagina de facebook a hotelului.

Pe site-ul hotelului, tarifele pentru o noapte de cazare, valabile pentru perioada iulie-august, sunt următoarele: 325 lei (camera dublă), 485 lei (apartament cu două camere), 405 lei (cameră triplă).

 

 

 

 

Comentarii: