LIFESTYLE

Mihaela Borcea, prima nevastă a milionarului, iubește ca o adolescentă! Ce declarații siropoase îi face public actualului partener

sursa: Facebook

La început, Mihaela Borcea și Sorin Rap s-au iubit pe furiș. Mai ales că el îi era șofer, era și însurat și totul a explodat când fosta nevastă a acuzat-o pe afaceristă că s-ar fi băgat între ei și i-ar fi furat bărbatul.

Dar odată ce povestea a devenit publică, prima soție a lui Cristi Borcea a decis să nu se mai ascundă. Oficial, din 2018, Mihaela și Sorin sunt un cuplu. Și se iubesc mai ceva ca liceenii. Dovada?

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Mihaela Borcea i-a făcut de ziua lui o declarație pe rețelele de socializare pe care doar în telenovele o mai vezi. „La mulți ani, iubiric, cu multă sănătate și cu iubirea mea pe care o ai deja!! Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați!

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! Te iubesc!” a scris Mihaela Borcea, în dreptul postării de pe care rețelele de socializare.

 

 

 

 

Comentarii: