LIFESTYLE

Mihaela Rădulescu, niciun mesaj de la Felix pe rețele de ziua ei… Se confirmă despărțirea?

Spuneam în urmă cu doar câteva săptămâni că au apus vremurile când cum apărea o imagine cu Felix Baumgartner, hop și Mihaela Rădulescu. Unde te uitai, erau peste tot: Mihaela și Felix la evenimente mondene, în elicopter, la safari, dar de când cu pandemia, o singura poză împreună a mai apărut pe contul vedetei tv.

Și asta pentru că lumea a sesizat și a întrebat, iar cum răspuns nu a primit, a speculat că sunt probleme în paradis.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Felix, cu natura, Mihaela, cu prietenii

Iar dacă Răduleasca a sărit să închidă gura lumii cu o poză de la o ieșire în pădure, Felix nu s-a sinchisit. Ultima dată când și-a pus iubita e cu mult dinainte de pandemie, celebrul acrobat postând mai multe fotografii cu mama lui decât cu Mihaela.

Ca urmare firească a ceea ce a speculat gura poporului, cum că s-a rupt lanțul de iubire după 5 ani – fiindcă mama ”omului supersonic” ar fi vrut și ea niște nepoți -, iată că a venit ziua în care Mihaela Rădulescu a împlinit 50 de ani și pe contul lui n-a apărut nicio poză, niciun mesaj, nimic.

Nici măcar sărbătorita n-a marcat în vreun fel eventuala urare de la Felix, nici pe story, nici pe Instagram sau Facebook. Și în timp ce Mihaela le-a mulțumit public amicilor că au sărbătorit-o, parașutistul austriac s-a întrecut în a urca imagini cu el în mijlocul naturii, alături de un… măgăruș.

 

 

 

 

Comentarii: