LIFESTYLE

Doar la unul e cu noroc! În timp fostul ei soț s-a logodit cu Cătălina Ponor, cântăreața Julia s-a despărțit!

În urmă cu 2 ani, Julia și Bogdan Jianu divorțau discret, prietenește, și își vedea fiecare de viața lui. Regizorul s-a îndrăgostit de gimnasta Cătălina Ponor, iar cântăreața Julia Chelaru s-a afișat cu un bărbat chipeș, cu șase ani mai mic decât ea.

Julia și John au făcut vacanțe împreună, cântăreața i-l prezentase chiar și mamei sale, la Piatra-Neamț, și totul părea să ducă spre un nou mariaj.

„John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine.

E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mie e perfect”, spune Julia anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

N-aduce anul ce-aduce pandemia

Însă povestea Juliei și a lui John se pare că nu a trecut testul izolării. Surse din anturajul celor doi spun că s-au despărțit din cauza certurilor, în plus Julia a șters toate fotografiile de pe Facebook care îi înfățișau împreună.

Ei bine, dacă ea s-a despărțit de iubit, fostul soț pare să fie mai norocos în dragosre. Weekendul trecut, Bogdan Jianu i-a oferit Cătălinei Ponor un inel cu diamante.

„Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris celebra campioană, într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit.

 

 

 

 

Comentarii: