RELATII

Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

Foto: Pinterest.com

Luna in care a inceput relatia dintre doua persoane poate determina viitorul său.

Prin urmare, iata cat va dura relatia ta, in functie de luna in care a inceput.

Ianuarie

Relatia care a inceput in prima luna a anului va fi foarte stabila. Cu timpul vor veni in mod natural casatoria si copiii, dar cativa ani mai tarziu.

Februarie

Cele mai fericite relatii sunt create tocmai in luna iubirii. Indiferent de ce diferente exista intre dvs si partenerul dvs, veti fi capabili sa le depasiti si sa creati o relatie de durata.

Martie

O relatie care a inceput in luna martie determina inevitabil o despartire. Exista superstitii care spun ca un cuplu va avea probleme si va fi in incapacitatea de a ramane impreuna.

CITEȘTE ȘI: 

Cât de des trebuie să faci sex pentru a te menține tânără

Mituri ciudate despre SEX care chiar sunt adevărate! Iată ce poți păți în timpul partidelor de sex

Aprilie

O relatie care a luat nastere in aceasta luna este foarte violenta cu suisuri si coborasuri bruste. Relatia care a inceput in luna aprilie este imprevizibila.

Foto: Pinterest.com

Mai

O relatie care a inceput in luna mai, nu este, de asemenea, una reusita. Aceasta luna aduce cuplurilor multe preocupari financiare, pentru ca incepe cu inevitabile scandaluri pana cand acestea duc la despartire.

Iunie

O relatie care a inceput in luna iunie are parte de multa bogatie si prosperitate in relatia de cuplu. Partenerii se influenteaza reciproc intr-un mod pozitiv si vor avea o relatie fericita.

Iulie

Persoanele care au inceput o relatie in luna iulie se vor bucura de o relatie puternica si fericita la inceput. In cele din urma, chiar si cele mai mici neintelegeri pot distruge armonia intre ei. Dar chiar daca relatia se va termina, partenerii vor pastra amintiri frumoase din relatia lor.

CITEȘTE ȘI: 

Cea mai frecventă fantezie a doamnelor: sexul cu o altă femeie. Vezi ce ALTE fantezii au

Poziții sexuale pentru fiecare ÎNCĂPERE a casei

August

Relatiile care au inceput in luna august nu vor continua pentru foarte mult timp. Dar, desi dragostea dintre parteneri dispare repede, ei reusesc sa-si mentina relatii de prietenie.

Septembrie

O relatie care a luat nastere in luna septembrie este extrem de fiabila. Ambii parteneri vor sa aiba pace si armonie in relatia lor.

Foto: Pinterest.com

Octombrie

Relatiile care au inceput in luna octombrie vor fi pline cu dezamagiri si neintelegeri. Partenerii intampina situatii dificile si obositoare.

Noiembrie

O relatie inceputa in luna noiembrie este una de succes. Ambii parteneri vor pace si prosperitate in relatia lor, insa exista un singur lucru la care ar trebui sa fie atenti: sa fie fideli unul altuia.

CITEȘTE ȘI: 

Ce trebuie să ştii când faci sex cu un bărbat de 30 de ani

Semnele care îţi arată că sunteţi INCOMPATIBILI în pat

Decembrie

O relatie care a inceput in ultima luna a anului este, de asemenea, de bun augur, este presarata cu momente sensibile, dragoste comuna si romantism.

Comentarii: