LIFESTYLE

Mihai Trăistariu vrea să se însoare! Incredibil ce i se întâmplă, ce propuneri primește artistul

Mihai Trăistariu făcea vâlvă în urmă cu ceva vreme nu doar cu superpiesele pe care le-a lansat periodic, ci cu niște poze deocheate.

Spunea el atunci cum că nu le-a pus decât cu un singur scop: ca să revină în atenția televiziunilor și să nu intre în depresie, după succesul înregistrat cu melodia ”Tornero” lumea începând să-l uite.

”Eu simțeam că mă pierdusem, că nu mă mai cheamă lumea…succesul meu s-a stins cumva treptat… Ca să nu mă sting și să nu mă uite lumea de tot, zic ce naiba să fac, o nebunie ca să reapar?”, povestea Trăistariu la momentul respectiv.

Apoi, în pandemie, cântărețul a apărut iar în prim-plan cu poze scandaloase, ba chiar a recunoscut că le-a urcat și făcut special pe un site cu abonament, ca să mai strângă un ban și să fie aproape de fani.

Ei bine, acum, lucrurile au luat o altă turnură. Artistul se plânge că este asaltat de propuneri indecente, iar el vrea relații serioase.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

A fost logodit o dată

În vreme de pandemie, Mihai Trăistariu și-a dat seama că îi lipsește ceva, chiar dacă acasă are 8 pisici pe care le crește ca pe niște copii. Tânjește după o viață de cuplu, în doi, care să ducă, de ce nu, la altar, pentru că are deja 41 de ani.

Nu vrea să se arunce în aventuri de o noapte, mai ales că a avut mai mereu relații serioase, ba chiar a și fost logodit o dată, timp de trei ani și jumătate, doar că nu a fost să fie. De ce? Probabil, din vina lui, spune tot el.

”Eu am senzația că sunt perfect, că sunt prea cuminte, că devreme acasă, că sunt civilizat, că sunt la locul meu.”, mărturisește Trăistariu, convins că a greșit. Iar acum nu știe unde să-și caute cu adevărat jumătatea.

 

 

 

Comentarii: