LIFESTYLE NUTRITIE

Minodora nu mai vrea deloc la maxim! A slăbit miraculos, după ce începuse să ia proporții, fanii au felicitat-o

Minodora are doar motive de fericire: un soț care o iubește, un copil reușit și multă activitate, acum, imediat ce am ieșit din starea de urgență. Ca bonus, îndrăgita cântăreață se mândrește în fața lumii cu o talie de liceu. Și asta după ce, la un moment dat, părea că ia din nou proporții și va pierde lupta în care se aruncase cu toate armele.

”M-am îngrășat, eu cu operație de stomac m-am îngrășat 8 kile…și am zis: bă, nu e normal, nu e ok… Totuși suferi o intervenție, țin cont, mănânc puțin acum… Dar te îngrași, important e ce mănânci.”, mărturisea Minodora la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acum o lună.

Când și-a făcut operația de micșorare a stomacului, Minodora avea 100 de kilograme și a reușit să dea aproape 30. Însă pofticioasă din fire și neatentă, încet încet a început să pună înapoi tot ceea ce aruncase. Acum este atentă la tot, de la calitate la cantitate și are și un sfat pentru toate femeile în situație ei: ”Vreau să știe toate fetele, că dacă nu ai grijă ce bagi în gură, totuși mâncarea e cea mai importantă!.”

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Trucuri pentru silueta de vis

După ce le-a arătat prietenilor virtuali imagini cu noul look, Minodora s-a trezit asaltată și felicitată. Toată lumea a vrut să îi știe trucurile și dieta.

„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame.

Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare“, spune Minodora.

 

 

 

Comentarii: