LIFESTYLE

Lotul feminin de box: 75 de zile fără oprire în cantonament la mare!

Ce ar face fotbaliștii dacă ar fi în locul pugilistelor din lotul tricolor? De când s-au reunit după pandemie, fetele de la lotul național de box sunt numai prin cantonamente, dar sunt cele mai fericite!

După mai bine de o lună de pregătire la Izvorani și Lia Manoliu, cele mai dure sportive din ring sunt pentru următoarele două luni și jumătate în alt cantonament, la mare. Au două antrenamente zilnic, iar primul începe la ora 8.00, când temperatură urcă la aproape 30 de grade.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Îmbină utilul cu plăcutul

Cantonamentul la mare este după sufletul fetelor, care astfel parcă nici nu simt că se află la muncă.„E super, mai ales că suntem aici la mare, ne facem și antrenamentele foarte bine, îmbinăm utilul cu plăcutul, facem și plajă, înotăm. Facem și antrenamente în apă, facem box cu umbra„, zice Claudia Nechita.

„Mi-am dorit foarte mult să mă întorc la pregătire, plus că aici este foarte frumos, mai facem joculețe și e foarte bine, mai ales că suntem din nouă împreună”, mărturisește și Cristina Cosma, care își are cu ea și iubitul, boxerul Robert Jitaru, care se pregătește și el cu ele.

„Nu am vrut neapărat să venim să stăm atâta timp aici, dar conjunctura a făcut în felul acesta și atunci nu pot să spun că e rău. Ne lipsesc competițiile, dar e bine că ne putem ocupa de pregătire…cine nu vrea să stea două luni la mare?”, explică antrenorul lotului feminin de box, Adrian Lăcătuș.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: