LIFESTYLE

Mirabela Dauer își alesese mănăstirea unde să se călugărească! Ce a oprit-o să facă pasul

Am mai povestit despre faptul că una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, Mirabela Dauer, s-a botezat în religie creștin-ortodoxă la 40 de ani. Și am mai spus și că solistei iubite încă de atunci de milioane de români îi surâdea ideea de a lăsa viața lumească pentru cea monahală.

Soarta Mirabelei nu a fost chiar atât de ușoară și simplă. Chiar dacă ea este o persoană volubilă, veselă, mereu pusă pe glume, durerea cea mare o poartă din tinerețe în suflet. Aceea de mamă înstrăinată de copilul rămas la tatăl lui.

Pe Andu, fiul ei, Mirabela nu l-a mai văzut de 20 de ani. Dar nu mai vrea să se plângă. Sau să acuze.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Cumpenele Mirabelei

Când a pierdut în instanță custodia băiatului, Mirabela Dauer a povestit că tatăl ei paralizat. Atât de mare a fost durerea. La ceva timp după, celebra cântăreața a decis să treacă de la iudaism la ortodoxism. Și chiar mai mult ar fi vrut în acele momente. Până când a stat de vorbă cu nașul ei.

”M-a întrebat dacă vreau să nu mai cânt, adică mi-a pus în față lucrurile astea omenești…umane, știi?”, a povestit Mira, care a înțeles atunci că altul era rostul ei. Menirea ei e alta decât să se călugărească.

”Mi-am găsit și mănăstirea unde să mă duc… La Nămăiești, lângă Câmpulung.”, a mai spus marea artistă, în emisiunea lui Măruță. Acolo unde a povestit și că marea cumpănă prin care a trecut în 2018, când i-a fost extirpat un rinichi a avut un anume scop.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine, sunt sănătoasă, și mi-am cunoscut adevărații prieteni. Dumnezeu a zis așa, mă, proasta asta nu se mai potolește, crede în toată lumea, ia să-i dau eu…”, a încheiat cântăreața.

Comentarii: