LIFESTYLE

Mircea Badea dă din casă: Cum este el ca tătic

Mircea Badea dă din casă: Cum este el ca tătic. Mircea Badea este discret cu viața personală și a decis, împreună cu iubita lui, Carmen Brumă, să nu expună chipul fiului lor pe rețelele de socializare. Vlăduț va împlini în curând 10 ani și Mircea Badea este extrem de mândru de el pentru că „nu are nici o moleculă de răutate” și este un copil foarte inteligent, pasionat de mașini.

Carmen Brumă și Mircea Badea vorbesc rar despre fiul lor și au decis, atunci când au devenit părinți, să nu mai expună chipul lui Vlăduț pe rețelele de socializare. Pe cât de cunoscuți sunt amândoi, pe atât de puține lucruri despre familia lor se știu, însă în privința fiului lor, Carmen Brumă și Mircea Badea au decis să păstreze un mister total.

CITEȘTE ȘI: Mircea Badea nu înțelege de ce toată lumea preia ce spune Dan Negru: Ultima postare a celebrului prezentator TV care l-a iritat pe realizatorul emisiunii ”În gura presei”

Mircea Badea dă din casă: Cum este el ca tătic

Invitat la podcastul bunei sale prietene Teo Trandafir, Mircea Badea a oferit detalii mai puțin știute despre viața lui de familie, dar și despre Vlăduț, fiul său care va împlini 10 ani în luna mai.

„Pot spune că și învăț multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. Este foarte, foarte inteligent, nu are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, este solar, așa, pe sistemul să fie bine ca să nu fie rău, cum spune regele nostru, Gică Hagi (râde)…

Adică, sigur, contează și cum sunt părinții, contează educația, contează ce vede în casă, dar eu cred că oamenii se și nasc într-un fel, iar acel fel e independent de părinții care l-au conceput, de cum sunt ei și de eventuala educație și formare. Eu cred că oamenii se și nasc într-un fel. Sunt, în profunzimea lor, cum s-au născut’, spune Mircea Badea.

Când vine vorba de copilul său, jurnalistul devine foarte sensibil și chiar mult prea protector. Panica e un cuvânt frecvent asociat cu viața de tătic, după opinia lui.

„Vai de mine, responsabilitate vecină cu panica. Intru foarte ușor în panică. Și pe persoană fizică, adică în legătură cu mine, nu am panică. Adică se poate întâmpla orice, nu am o problemă cu asta. În legătură cu el mă panichez foarte ușor.

CITEȘTE ȘI: Carmen Brumă la 25 de ani de relație cu Mircea Badea: Nu negociază când vine vorba de gelozie

Sunt overprotective, supraprotector adică, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur și uneori chiar și pentru el. Îi zic, „băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?”. Întreb și eu așa, ca să mă bag în seamă. Și el zice: „da, cam prea mult”. Am fost non-stop pe vârfuri, și la propriu, și la figurat. Într-o stare de-asta, de alertă, care la un moment dat te epuizează’, declara Mircea Badea în trecut.

Comentarii: