REVIEW

Modalități prin care poți învinge ruleta

Adevărul nu este întotdeauna bine primit. La fel ca și în cazul celei mai bune strategii pentru a învinge la ruletă, majoritatea jucătorilor preferă un sistem ușor de înțeles și de aplicat. De exemplu, pariați pe negru după ce s-au învârtit trei roșii. Când pierdeți, pur și simplu dublați pariul până când reușiți. Dar metodele prea simple ca aceasta sunt ineficiente, atât la ruleta cât și la jocuri ca la aparate egt.

Ce nu funcționează și de ce

Aproape toate sistemele de ruletă nici măcar nu iau în considerare numărul câștigător. Deși poate părea ciudat, este adevărat. Numărul câștigător nu a fost prezis nicăieri în scenariul menționat mai sus. Jucătorul presupune pur și simplu că este mai probabil ca negrul să se învârtă după câteva roșii. Dar nu este așa. Roșul și negrul care se învârt în continuare nu își vor fi schimbat șansele. Așadar, la ce bun să aștepți să se învârtă trei roșii înainte de a paria? Absolut niciunul.

Termenul de „eroare a jucătorului” se referă la idei ca acestea care se bazează pe iluziile unui jucător. În plus, practic toate metodele de ruletă sunt fondate pe aceeași prostie, astfel că nu este surprinzător faptul că majoritatea sistemelor de ruletă nu au succes. Rareori au loc discuții privind tehnicile profitabile de ruletă pe forumuri deschise.

Șansele vs. plățile la ruletă

La ruletă, toate plățile sunt predeterminate. De exemplu, o victorie cu un singur număr plătește 35-1. În plus, șansele de câștig ar rămâne aceleași dacă învârtirile ar fi complet aleatorii.

Cu toate acestea, jocul de ruletă nu este complet aleatoriu. A fost nevoie de mult efort din partea designerilor roților pentru a face rotirile cât mai surprinzătoare. Din nefericire pentru ei, este aproape imposibil să creezi o roată ale cărei rotiri să fie cu adevărat aleatoare și imprevizibile. O ilustrare este efectul „diamantelor dominante”, care este descris pe pagina principală a acestui site. Practic, dacă urmăriți 30 sau mai multe rotiri, veți vedea că un anumit diamant este lovit de bilă mai frecvent decât altele. Practic, la fiecare rotire, aceleași două diamante sunt lovite frecvent. Este un accident? Evident, nu. Învârtirile previzibile sunt în mod necesar un rezultat al acestui comportament al bilei.

Cele mai bune moduri de a câștiga la ruletă

Prevederea locului în care va ateriza bila este cheia câștigului. Acest lucru implică faptul că veți încerca să vă măriți șansele. Rețineți că puteți modifica șansele, dar nu și câștigurile.

Poți prezice unde va ateriza bila aproximativ folosind exemplul diamantelor proeminente. Prin urmare, tot ce trebuie să știți este aproximativ ce numere vor fi sub diamantul dominant CÂND va cădea mingea pentru a estima cam unde va ateriza. alegeți cât de departe va sări mingea după aceea. Această metodă este cunoscută sub numele de balistică vizuală, iar acest site web oferă un videoclip gratuit de formare în domeniul balisticii vizuale.

În realitate, există o tonă de modalități legale de a vă crește șansele de câștig la ruletă. Amintiți-vă că vă îmbunătățiți șansele de câștig. În plus, nu este atât de dificil pe cât ți-ai putea imagina, deoarece fizica ruletei nu este deloc complexă.

Cel mai popular sistem de ruletă

Cea mai cunoscută și frecvent utilizată metodă de ruletă online este tehnica Martingale. Premisa de bază a acestei strategii este că îți mărești pariurile după fiecare pierdere pentru a-ți recupera pierderile atunci când în cele din urmă câștigi. Apoi, reiei pariurile cu miza inițială.

Folosiți strategia Martingale numai pe pariurile exterioare care plătesc bani egali, cum ar fi 1-18, 19-36, Roșu, Negru, Par și Impar. Pariurile exterioare la ruletă oferă cel mai mic câștig dintre toate – 1:1 – dar au o probabilitate de câștig de aproape 50%. Acest lucru indică faptul că primiți o plată egală cu pariul inițial pentru învârtirea respectivă.

Abordarea Martingale pare a fi destul de rațională și ușor de utilizat. Cu toate acestea, mulți jucători experimentați nu se bucură cu adevărat de ea. Cu Martingale, în esență, pariați mult pentru a câștiga puțin, ceea ce este destul de periculos. În plus, există șansa de a pierde o sumă considerabilă de bani atunci când folosiți această strategie.

Este dificil să folosești fizica ruletei?

S-ar putea să vă imaginați formule matematice complicate atunci când auziți expresia „fizică”. În primul rând, însă, țineți cont de faptul că avantajul casei este doar un neglijabil -2,70% (pentru roțile europene). Și acesta este modul în care cazinourile generează profituri enorme. În cazul în care vă plătesc mai puțin decât ar trebui dacă recompensele ar fi echitabile, este doar un mic beneficiu. Termenul „recompense oarecum nedrepte” este astfel folosit pentru a descrie avantajul casei.

Acum că avantajul cazinoului față de dumneavoastră este atât de minim, tot ce trebuie să faceți pentru a obține avantajul este să vă creșteți semnificativ șansele de câștig. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, roata ruletei europene are 37 de numere. Aveți o șansă de 1 la 37 de a fi corect cu predicțiile aleatorii ale numărului câștigător. Cu toate acestea, dacă puteți anticipa numărul câștigător cu o strategie cât de cât reușită, ați putea fi exact de aproximativ 1 din 34 de ori. Și asta este tot ce vă trebuie pentru a depăși oarecum performanța cazinoului. În realitate, va genera un avantaj comparabil cu cel obținut de experții în numărarea cărților la blackjack. De asemenea, pot câștiga milioane.

Cât de precis pot fi prezise rotirile la ruletă?

În mod incredibil, există o tehnologie care poate anticipa cu exactitate numărul câștigător cu o rată de precizie de 1 la 5. Acest lucru înseamnă că, dacă pariați doar un singur număr, aveți o șansă de 1 la 5 de a câștiga. Un avantaj semnificativ față de cazinou este acesta. Dar o acuratețe de acest calibru este neobișnuită. Acuratețea tehnicilor moderne și experte de ruletă este în mod normal de aproximativ 1 la 20. Așadar, dacă pariați doar un singur număr, puteți anticipa că veți câștiga o dată la 20 de rotiri. Acest lucru este mult mai bun decât 1 la 37 pe care l-ai anticipa de la o precizie aleatorie.

Concluzie

Odată ce înveți metode profesionale eficiente de ruletă, vei vedea că eschivarea securității cazinoului este adevăratul secret pentru a câștiga constant jocul. Având în vedere că niciun cazinou nu va accepta un câștigător constant. Deși este posibil să câștigi sume uriașe de bani fără a fi descoperit vreodată dacă ai o înțelegere de bază a procedurilor de cazinou.

Comentarii: