RELATII

Modurile în care să menţii PASIUNEA în relaţiile de lungă durată / STUDIU

Foto: Pinterest.com

Un studiu recent, efectuat asupra mai multor cupluri longevive, a scos la iveală câteva lucruri esenţiale pentru o viaţă împlinită. Cercetarea a vizat un număr de peste 40.000 de cupluri heterosexuale cu relaţii de lungă durată și a avut ca obiective cunoaşterea nivelului de satisfacţie, dar şi nemulţumirile legate de partener/ă.

Studiul, apărut în publicaţia The Journal of Sex Research, a fost realizat pe cupluri care aveau cel puţin trei ani de mariaj şi cu vârste cuprinse între 40-46 de ani.

Rezultatele arată că peste 83% dintre subiecţi au recunoscut că primele şase luni din relaţie au fost cele care le-au adus satisfacţie în plan sexual.

După ce au analizat obiceiurile sexuale ale cuplurilor care au susţinut că au o viaţă sexuală foarte bună, iată care au fost sfaturile cercetătorilor pentru a menţine pasiunea în cuplu:

Care este CEA MAI BUNĂ ZI pentru SEX? Cercetătorii au găsit răspunsul

Poziţii erotice pentru penetrare adâncă care îți asigură garantat orgasmul

Încearcă mereu poziții noi

Încearcă poziţii sexuale noi pentru a condimenta viaţa intimă, poartă lenjerie sexy şi faceţi baie sau duş împreună mai des!

Foto: Pinterest.com

Crează o atmosferă propice

Pregăteşte atmosfera din dormitor în cele mai mici detalii! Pune muzică în surdină, aprinde lumânări parfumate, pregăteşte un ulei pentru masaj sau spune mai des „te iubesc” în timpul preludiului.

Poziţiile erotice cu care să îţi IMPRESIONEZI noul iubit

Poziţii erotice indicate femeilor TIMIDE

Preia inițiativa și spune-i ce vrei!

Fii tu cea care-l incită la o partidă de sex şi lasă-i mereu de înţeles cât de mult îl doreşti! Mai mult, spune-i ce îți dorești. E cale sigură spre satisfacție!

Foto: Pinterest.com

Fii în pas cu noutățile

Citeşte cât mai mult despre sex. Revistele şi cărţile pot să fie o sursă bună de inspiraţie pentru a descoperi lucruri noi şi a le testa în dormitor.

Comentarii: