LIFESTYLE RELATII

Moment șocant în direct: Denise Rifai l-a întrebat pe Răzvan Lucescu dacă e swinger!

Ani în șir, atacul suburban al lui Giovani Becali la adresa lui Răzvan Lucescu a făcut valuri. Fostul impresar a lansat în spațiul public o informație, cum că Lucescu junior ar fi adeptul schimbului de partener sexual.

Invitat la Denise Rifai, la emisiunea de la Kanal D, moderatoarea i-a adresat antrenorului șocanta întrebare. Este sau nu este swinger?

Ce a răspuns Răzvan? „Deja fanteziile oamenilor merg departe rău. Probabil că lumea visează! Sexul e foarte important în viața omuluia! Dacă sexul e făcut bine și relația e fericită!”, a spus fiul lui Mircea Lucescu, la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Ne iubim nebunește!”

Răzvan nu și-a mai amintit însă de un interviu non-conformist pentru revista Unica. “Îmi plac partidele de sex rapid. Apar momente în care sunt foarte sănătoase. Ce poţi să faci între un telefon de la federaţie şi un urlet «Tati, unde eşti?» În nici un caz nu fac sex într-un singur mod. E ca la un meci: uneori eşti în contraatac, alteori, în apărare, dar, de cele mai multe ori, mingea intră în plasa porţii adverse”, spunea Răzvan Lucescu, în 2002.

„Eu, soției mele îi ofer libertate. Dacă vrea să plece de acasă și e nervoasă, să plece ! Să nu intre într-un conflict cu mine. Prima parte a căsniciei a fost de invidiat , a fost acea nebunie, apoi au urmat momente de acalmie, o perioadă mai grea. Am depășit aceasta perioadă grea și relația a devenit mai profundă, dar ne iubim cu disperare”, a spus acum Lucescu junior.

 

 

 

Comentarii: