LIFESTYLE

Momente grele pentru Oana Roman: mama ei, pe masa de operație de urgență!

Nici nu s-au liniștit apele pentru Oana Roman, după ce soțul ei Marius Elisei a plecat de acasă și urmează un divorț, că a apărut o altă problemă, poate mai gravă decât orice ceartă sau despărțire.

Mama ei Mioara Roman, care locuiește de ceva timp în casa fiicei cele mici, s-a simțit tot mai rău în ultima vreme, ea suferind de un Parkinson în formă avansată.

Mama Oanei urmează să ajungă pe masa de operație, din cauza unei afecțiuni la bilă care s-a agravat, iar intervenția nu mai suferă amânare.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

În spital de o săptămână

Mioara Roman a fost internată pe 13 ianuarie, de către fiica ei Oana. În urma investigațiilor a reieșit că Mioara Roman, care suferă de mai multă vreme de colecist, trebuie supusă intervenției chirurgicale.

„Trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă.

Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

 

 

 

Comentarii: