LIFESTYLE

Momente teribile pentru Alexandru Arșinel! ”La spital nu mi-am recunoscut băiatul!”, spune marele actor, după ce a suferit un atac cerebral

Supărările din ultimii ani, boala, poate chiar răutățile unor oameni, moartea unor prieteni dragi și suferința soției, toate s-au strâns și până la urmă, că vă place unora sau nu de el, actorul Alexandru Arșinel este și el tot un om.

Actorul contestat de unii, dar iubit de milioane de români din țară și din afară, a trăit o altă cumpănă, o nouă capcană a destinului, care pare că se tot joacă de câțiva ani cu inima lui.

Tocmai ce terminase să-și spună oful cu privire la faptul că soția lui Marilena nu se mai poate deplasa de ceva timp. Tocmai anunțase că, după demisia din funcția de director al Teatrului de Revistă, ar vrea practic să ia și o pauză de spectacole. Și tocmai ce povestise cu amărăciune că lucrurile care i-au aparținut dragei lui partenere de scenă, regretata Stela Popescu, au fost scoase la vânzare.

Zilele trecute, artistul a ajuns la camera de gardă și a fost internat de urgență după un puseu de tensiune. Suferise un atac cerebral!

Citește și: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

Tensiune și pierderi de memorie

Poate că pentru un bătrân de 80 de ani, cu o grămadă de afecțiuni, o cădere de tensiune pe fondul caniculei din ultima vreme nu ar lua pe nimeni prin surprindere. Șocant este însă altceva: că pe lângă problemele cu tensiunea, Arșinel a suferit și pierderi de memorie, în orele cât a fost internat în spital. Adică semnele clare ale unui atac cerebral.

Luni seară actorul a chemat salvarea când a văzut că tensiunea îi scăzuse la 6! Iar medicii l-au oprit 24 de ore în spital ca să-l stabilizeze și să-i facă investigații.

Arșinel a povestit pentru Click că totul s-a întâmplat din cauză unui medicament pe care nu l-ar fi luat cum era recomandat. S-a deshidratat și ar fi pierdut prea multe săruri.

”Mi-au spus că asta afectează inima. Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare.”, a explicat Alexandru Arşinel la Antena Stars.

 

 

Comentarii: